Moja dcera ma stale zabu u vstach maly sme roztok na dva dni po tyzdni mala znova zabu ani fialova vodicka nepomaha co vam pomohlo.Poradte prosim😊
@jaja1979 a uz ste potom nemali vobec
Len nedavaj ziadnu fialovu vodu. Moja dr.mi uz pred 3 rokmi vravela, ked to mal moj syn, ze to je karcinogen, ze ona to v ziadnom pripade nepredpisuje. Mali sme od nej borax glycerin, za par dni bolo po zabe.
Ružový medík, kúpiš v lekárni
Mame aloe vera sprej prvej pomocibod firmy LR, teraz som tym synovi vyliecila plienkovu dermatitidu infikovanu nejakou plesnou, mozem len odporucat a vyuzitie je naozaj mnohostranne
@kacko12 tak to je potom smutne, ze to nasi pediatri predpisuju jedna radost 😕 ale uz aspon viem, preco im neverim
@lindusss2016 moja pediatricka tiez len kruti hlavou ako to mozu ostatni doktori predpisovat...
@adulienka11 borax glycerol = "ružový med"
@adulienka11 a podporit imunitu probiotikami, imunoglukanom, pestrá strava, umývať ruky. ..
@adulienka11 Mali to len raz a odvtedy pokoj
Probiotika davam kazdy den kvoli tomu aby ju brusko nebolelo lebo kojim a kadeco jem
A ma ju kazdy druhy den tu zabu
Hovoria ze to ma z mlieka ale sestra nekoji a tiez ma jej dcera zabu
Vam co povedali ze s coho sa to furt robi
@adulienka11 to je z mlieka, moj pil umele mlieko a mal to z toho. Mne dr.vravela, ze aj ked uz nebude mat zabu, sem-tam treba vlhkou handrickou vytriet dietatku usta aby sa to znovu netvorilo.
@adulienka11 nam pomaha candibene sprej. Zastriekam a na druhy deň nieje.
Nedavno sme mali, doktor nam odporucil- Anginal ustny sprej so salviou. Nastriekat na vatovu tycinku a potriet niekolkokrat denne. Ja som vytierala len pred spanim a za 2 dni bolo prec. + cebion multi na podporu imunity.Mame 10mes.
@adulienka11 mne povedala dr. ze to ma stoho ze vsetko dava do pusy, tiez ,ze mam vymenit vsetky cumle a vyvarat flase. Akoby som to nevedela.
Moja cumel nechce vobec ruky si stale dava do ust
Pije aj caj ale flase vyvaram kazdy den
Baby a moze to 5 mesacnne dieta
To candibene a anginal
Borax glycerol
@adulienka11 ano ja som s tym potrela ustocka synovi kel mal mesiac.hned na druhy deň to zmyzlo. Mali sme dudle aj tie som mu s tým zastriekala.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/flu... Flucosandoz,nasypes do ust len musis sa spytat v lekarni. Resp. pribalovom letaku ci celu tabletu rozsypat,alebo len polovicu. To pomaha, ruzovy medik by som skor preventivne odporucala. Moja ju dostala v 6 mesiacoch,odvtedy nevzala cumlik do ust. Dr. nam dala Diflucan, po prvom uziti uz bolo super;)
Lyzicka sody bikarbony, zaliat trochou vody, zobrat platennu vreckovku a tymto vytierat aj trikrat denne, u nas pomohlo, drzim palce