Z akého dôvodu ste rušili svadbu?

23. apr 2020

Chcem sa spytat ci je podla Vas dovod odkladu alebo zrusenia svadby finacna zabezpecenost. Ci to bol dovod na odklad prip.zrusenie svadby? Ja som nastupila do novej prace a on si rozbehol podnikanie. Sme spolu 4 roky a chceme buduci rok aj svadbu s tym,ze termin uz v kostole je zajednany. Pripadam si ako debil povie mi,ze vsak nech csetko vybavim. Ja vybavim vsetko a on nakoniec zrusi svadbu len preto,ze si mysli,ze nie sme dostatocne financne zabezpeceny? Mame domcek bez uvery obaja auta nie sme na tom financne zle,ze by sme nemali z cohho vizit. Som strasne sklamana. Nemozem nic planovat lebo vzdy mu do toho pride robota alebo nieco ine. Lubim ho aj on mna aj ked to nedava najavo ako si my zeny predstavujeme ale je to dobry muz. Neviem ci to je sposobene tym,ze terraz je toho nan vela alebo co

dollyzv
23. apr 2020

Podľa mňa len vycúval zo svadby..svadba sa dá spraviť aj s minimom ľudí a s obedom v reštaurácii..a pokiaľ máte kde bývať a čo jesť..no zaujímavé veru

stanulienkat
23. apr 2020

Ved svadba sa da urobit aj mala s malym rozpoctom. A zabezpecovat sa mozete aj po svadbe. Dieta nemusite mat hned. Je to cudne.

suzitok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jasminet
23. apr 2020

asi nebude vsetko tak, ako ti rozprava a ako si to ty malujes... financne zabezpecenie na svadbu nepotrebujete, staci termin na urade, dvaja svedkovia a do 15 min. ste manzelia....

terezka1947
23. apr 2020

Bud sa muz zenit chce alebo nechce....myslim,ze tym je vysvetlene vsetko.
Pretoze svadba nezavisi od penazi,resp.nemusi byt nutne velka.

sisa_s
23. apr 2020

A tak zalezi, co vsetko si vybavila...ak si on predstavoval, ze vyzdoba bude stat 200e a ty si vybavila za 1500, tak sa moze citit zmatene a rozmyslat, kolko to vsetko stoji...

natalief
23. apr 2020

Toto nie je dôvod na zrušenie svadby podľa mňa :/
asi sa iba vykrúca . Ja dom sa brala s mužom keď som mala 20 máme pôžičku na auto a žijeme v nájme a brali sme sa na úrade iba s rodičmi a súrodencami.

juliet86
23. apr 2020

nepises ako prislo k poziadaniu o ruku a zasnubeniu. ani nepises ci on a ci ty chcete deti pripadne kedy ako ich planujete. mat byvanie este k tomu bez uveru a dve auta to je luxus ako svina. aku ma on predstavu o svadbe? financnu a inu? neviem toto vsetko ny som si v hlave prebrala. pripadne z akej je rodiny ake manzelstbo maju nemaju jeho rodicia. mozno je to strach zo zavazku... dom ste postavili kupili spolocne ci je jeho alebo tvoj? neviem... drzim ti palce... ak on sniva o svadbe za 10tisic eur a nasporit viete max 3000eur do svadby potom chapem 😃 ale to mi pride nepravdepodobne

autor
23. apr 2020

@juliet86 vsetci vedia,ze budeme mat svadbu dokonca to aj rodicom oznamil aj to,ze bude v kostole. Poziadanie bolo medzi nami potom sme to len oznamili rodinam. Som na neho nahnevana a frustrovana pretoze sa bojim dalej nieco vybavovat. Mame uz zajednany kostol,cas, obvolavala som restauracie stale hladam inspiracie. Mam objednane saty od jednej dievciny z anglicka a teraz stojim a preslapujen na mieste lebo sa bojim riesif nieco dalej ked nemam istotu ci ta svadba ozaj bude. Chce sa mi z toho plakat

autor
23. apr 2020

Plus som mala zaplatit zalohu za obrucky a za kone ktore budeme mat pozicane

sisa_s
23. apr 2020

No tak si proste sadnite a porozpravajte sa poriadne a narovinu... My nemozeme tu hadat a odpovedat zanho, preco to chce rusit... Narovinu sadnut a spytat sa, ci chce svadbu, kolko za to chcete minut, ze ak nechce vela, tak sa sa urobit sobas v kostole a nejaka grilovacka rodinna neformalna napriklad... Ak nechce svadbu vobec, tak preco? Boji sa zavazkov, zle skusenosti z minulosti? Mozno ma teraz v praci starosti, a tak by radsej riesenie svadby odlozil? A podobne...

juliet86
23. apr 2020

potrebujete sa porozpravat...

tykat
23. apr 2020

To je jednoduche...nechce sa mu zenit. Netlacila by som, naco by to bolo dobre. Povedz mu nech termin v kostole zrusi a ty tiez zrus saty, obrucky aj kone. Ked jeden nechce, tak svadba nebude...nech je ten pravy dovod akykolvek.

lucia147852
23. apr 2020

Pravý dôvod to určite nie je. My sme sa brali a nemali sme nic z toho co vy. Všetko sme riešili po svadbe a normálne sme to zvládli. Obaja sme pracivali nebolo sa čoho báť

zuzanka.zuzu
23. apr 2020

nechaj všetko zrušiť jeho 🙂 a podľa toho ako rýchle to urobí by som sa rozhodla na zotrvaní vo vzťahu

mima1
23. apr 2020

Dala by som mutelef.cisla na vsetko co si vybavila a je dohodnute so slovami ze ak chce nech obvola a zrusi. Uvidis co urobi.
Ale tak ci onak nieco je tam inak ako povedal. Ak mate kde byvat auto atd...

elisaeli
23. apr 2020

Hmmm. A nebude to trochu aj tym, ze tu svadbu prilis riesis? Saty z Anglicka, kone, stale hladas inspiracie... Vies, mozno mu to lezie na nervy a zaroven sa obava kolko to bude vsetko stat (v chlapskej reci: vyhodene prachy).

maminkasisa
23. apr 2020

@elisaeli toto napadlo aj mna, a svadba na buduci rok a riesi tak vela pre chlapa nepodstatných veci..... ci sa vobec dohodli na velkej svadbe, kolko by chceli do toho investovat...

deti95060810
23. apr 2020

troška to s tou prípravou preháňaš...šaty z Anglicka, kone, termín kedysi o pár mesiacov....Načo .Svadba sa dá spraviť aj za 2-3 týždne a nie plánovať do zblbnutia a nakoniec do toho niečo aj tak príde....
Sused sa ženil len pri konzervách a s manž. sú polu už 40 rokov. A žiju úplne normálne žiadny povaľači.... To bola svadba....

autor
23. apr 2020

Ja som mu povedala,ze dobre vsetko rusim ale on to oznami celej rodine a to uz skrotol a zacal,ze vsak nech sa necertom,ze mam pochopit aj ja jeho....ale podstata toho je,ze on sa to boji povedat babke ktora ma 99 rokov a nevie sa dockat svadbyjedineho vnuka lebo ho zboznuje a mna si fiez oblubila ale som mu povedala,ze ma co chcel a oznami jej to on ked tam pojdeme sobotu na navstevu. Hned zbledol a cusal

danielahamar
23. apr 2020

Jak deti, kostol nechaj, čas tiež, šaty tiež, ak ti zato stoja, kone zruš a objednaj sálu pre 10 ľudí a ešte koláče som zabudla. On nemá záujem a ty si moc aktívna a ešte mu poďakujes, že len takto ste mali. Budúci rok je veľmi otázny, čo sa týka financií.

tykat
23. apr 2020

Tak ale....aby jedinym dovodom preco sa svadba nezrusi nebola nakoniec 99r babka. Tu by som chcela mat jasno, ak sa priatel na svadbu neciti tak by som ho netlacila, babka-nebabka. Zobrat sa mozete kedykolvek.

loginexistuje
23. apr 2020

a na koho je posane to byvanie? za mna by som ja nic nerusila ale ani neplatila a dotycnym dala kontakt na neho nech si riesi

jaskolka
23. apr 2020

Sadli ste si vôbec a spolu sa bavili o tej svadbe? Ze kto aké má predstavy? Lebo ak on chce jednoduchsiu svadbu,s, 10 ľuďmi, a bol presvedčený, že toto teda vybavíš, tak ozaj môže byť v šoku, čo to bude stáť. Obrúčky si obvykle pár ide pozrieť aj rezervovať obaja, nie len nevesta. Súhlasím s niektorymi názormi tu, že možno to až preháňas s prípravami, zase šaty z Anglicka, kone atď určite nie sú lacná záležitosť, tak zrejme to ho prekvapilo. Určili ste si rozpočet na svadbu, plus kto ju platí, či vy dvaja, či rodičia? Alebo všetci nejako prispejú?

because
23. apr 2020

Osobne si myslim, ze si to zacala preháňať a on sa uz vidi ze na svadbe budete mat vozy, holubov, limuzinu, tortove saty a 150 hosti... Normalne si sadnite a kazdy povedzte si predstavu a urobze kompromis. Vseobecne chlapi nemaju radi oracie okolo toho a toto vyzerá na velke divadlo.
Kone?? To vážne?! 🤦🏻‍♀️
Saty z pozicovne zo SR ti nestacia.. ?

jajko22
23. apr 2020

Co vlastne pre neho znamena aj teba manzelstvo, vsak ale kone,saty z anglicka no ja nechapem, na co to vsetko, ved odtial potial aj z márnivosťou.

midka
23. apr 2020

no neviem,, ale mam pocit, ze proste cuvol,,,mozno za tie 4 roky dospel - vyspel,, a teraz sa na to vsetko na vas vztah,, na vsetko co uz mate,, pozera trosku inak,, a mozno chce si dopriat cas,,, ved predsa lahsie sa s niekym rozchadza, ako rozvadza,,, iny rozumny dovod ma naozaj nenapada.....

autor
23. apr 2020

On povedal,ze svadba jev mojej rezii a mozem minut kolko to treba limit mi nedal. Ja sa ho pytam stale vsetko odobril. Kone bola jehopodmienka

sisa_s
23. apr 2020

Tak dal ti neobmedzeny rozpocet na svadbu a zaroven sa boji, ze nie ste financne zabezpeceni 🤦

pallacinka29
23. apr 2020

Prepáč, ale toto mi príde ako z nejakej tragikomédie... Ty vybavuješ kone a milostivý chce z celej svadby vycúvať...