dobrý deň žienky potrebujem poradiť.. doteraz som mala skvelé superbabatko ano malo svoje dni ..áno išli nám zúbky všetko sme prekonali aj bežne virózy v pohode s patričným revom a nepokojom. Ale!!!ako sme vstúpili do 8 mes. tak akoby mi ho vymenili. Jednoducho vkuse plačka keď niečo nevie dosiahnuť mrnká celý deň nikde jej nie je dobre. Už som z toho na nervy dočista. nie som na takéto niečo zvyknutá. čo to môže byť.? chorá nie je . na poradni všetko ok. Lozí aspoň začína .hladná nie je . kaká pekne . venujem sa jej dostatočne. aj sa nosíme . ja neviem čo sa dejeee .ni urieknutá tak to dúfam, lebo babka jej zrobila z očí. Ja už neviem čoooo pomoooc
Ja som mala take babatko pol roka.. Teraz ma obdobie troska lepsej nalady.. Deti sa menia, raz k horsiemu, raz k lepsiemu.. A mozno sa jej tlaci dalsi zub..
@sardinka336 no máme 8 zubkov a na poradni povedala,že dalšie ešte nikde nevidieť. :D s tým očkovaním si ma rozosmiala. :D bola bola ale ešte v marci .takže si mám zvykať. OMG no dobre tak si dám lexaurin a idem nato :D
@leonidas8790 já měla taky klidné, pokojné a spavé dítě do určitého věku 🙂 ekla bych tak do těch cca 8-mi měsíců a potom byla všelijaká období, lepší i horší a co se týká zubů, tak než všechny vyjdou tak uteče ještě hodně vody a přirav se na to, že jakmile se jedny prořežou tak další už začínají, často to trvá několik týdnů/měsíců a já jsem většinou přišla na to, že ten nepokoj byl ze zubů až když jsem ten zub našla 🙂 pak bylo chvilkové období pokoje a pak zase, jenom jeden zub oteplotovala nad 39, jinak u ostatních byla jenom ta nervozita a lehký spánek, tak hodně trpělivosti 🙂
jo a velmi nervůzní byla než se naučila lézt, protže jí to nešlo, jakmile to perfektně uměla tak byla moooc spokojená, protože si konečně mohla sama vzít co chtěla
@leonidas8790 urob si pohodu nakolko to ide, ja som mala na zemi deku, na nej hračky, lahla som si k malej, ta lozila po mne a kde kade...ako prišlo tak odíde, bude väčšia, obratnejšia, tie deti sa menia, ich rezim, zaspavanie, potreby....to uz človek tak intuitívne vyciti, ze asi čo a ako.
@leonidas8790 priprav sa na to, že to "bude mat z ockovania " :D kazde dieta je ine a ma obdobia..to zase prejde.. aj moja viki taka bola chvilu.. nic sa jej nepacilo a to uz lozila...
@leonidas8790 ahojky,ja som mala spokojne babatko 4mesiace..po 4m neskutocny obrat..presne ako pises..teraz ma 11m a sme na tom rovnako🙂 musime vydrzat..hlavne je,ze su zdrave 🙂
@leonidas8790 to co su toto za temy 🙂
@sardinka336 ved ležím aj ju hladkám šteklím smeje sa aj ju ponosím aj akože pochodíme ale ajtak niiiič
@pampeliska11 a čo ma z očkovania ved to bolo skoro pred mesiacom ked nie viac
Ty píšeš že nie ale podľa mňa áno, sú to zuby, to že priebeh prerezavania doteraz bol v pohode neznamená, že to tak bude stále, aj môjmu malému sa posledné čo mu išli prerezavali s teplotou 40 a ostatné pred tým sme ani nevedeli že idú.
@leonidas8790 och, toto poznam. mali sme asi jeden a pol mesuaca take obdobie, ze bola presne takato, porazit ma islo. nakoniec zacali jeden po druhom vykukovat 4 zuby naraz! my nevieme co to je pre to dieta, nevie ani povedat, placom vyjadruje vsetko. proste ju to tam bolelo skor nez to bolo viditelne na dasnach. teraz je uz zase ako predtym, spokojna, vesela.
@leonidas8790 to som si rolbila srandu, ze jej to tu budu pisat :D
@leonidas8790
môžu to byť zúbky, ale nedá sa vylúčiť aj niečo iné...len k tým posmeškom k očkovaniu, neviem, či máš naštudované vedľajšie účinky http://www.liekinfo.sk/liek-infanrix-hexa-plv-i... .
Moja má 9 a pol mesiaca a to isté. Má lepšie dni a potom také ako dnes, hroza. Len plač a plač a len ku mne. Je tu moja mamina, tá keď si ju vezme, len plač kým si ju zase nevezmem ja. Tak dookola manduca, ležím pri nej a ona po mne lozí a tak. Ja si myslím, že to je kombinácia zúbkov a separačnej úzkosti. Je to na nervy miestami, ale už to ani nejako neskúmam, že z čoho to je, len vnímam, že to dieťa nie je v pohode. No a prejde to raz niekedy.
@daduska3 lenže moja je mesiac a pol po očkovaní. Skrátka tie očkovania musia byť nič s tým nenarobíme, teraz sa prestaneme všetci očkovať čo vznikne??? no a je to stoličkaaa dnes v noci nám vyšiel jeden rožtek z nej. OMG. Ale od včera sa nám nám od zlosti začína prehýnať do obluku a odkopuje sa z nožkami akoby chcela skákať po ležiačky ja netuším čo toto je za FANTA 😨 To nikdy nerobila. Dnes máme pokračovanie niekde sa jej znepáči a hned vískot plač a ten obluk a skakanie bože to kto mi vymenil babatkoooo :O
@leonidas8790
Ja som ti dala link, len aby si vedela aj o vedľajších účinkoch vakcín.
A čo by sa malo stať, ak by som nezaočkovala dieťa proti osýpkam? Ja žijem aj moji rovesníci, ktorí ich v pohode prekonali.
@leonidas8790 A má niektorá z vás s tým skusenosti? tie oblučiky a pod?čo to jeee???
@leonidas8790 no tak si zvykaj a obrň sa trpezlivostou ...deti plačú, majú aj horšie obdobia, ktoré trvajú nejakú dobu. A aj zo super bábatka sa moze na iste obdobie stat plačko. A aké zubky ste prekonali prosím ta? To ma v 8 mesiacoch všetky zuby? Moja 19 mesačná slintá jak Hektor...Chorá nie je, hladná nie je, lozí a jasné, ze ked nevie na niečo dosiahnut tak mrnčí, nevie to ešte povedať ...tak treba vydržať a to prejde.
uz tu čakam otazku že ,, a nebola očkovana?,, 😝