Vyvolanie menštruácie po pôrode

lusindaht
18. nov 2019

Ahojte, neviete ci je mozne po porode vyvolat menstruaciu injekciou u gynekoga? Som uz 8m po porode a M som este stale nedostala a chceli by sme cim skor 2.babatko. dakujem vopred za odpovede a vase skusenosti

patus_u
18. nov 2019

@lusindaht Ahoj Kojiš ešte ?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
siska53
18. nov 2019

@lusindaht jedna vec je vyvolatt ms, druha vec je vyvolat ovulaciu. Podla.mna cisto len vyvolanie ms nestaci, ale zas ja nie som gyndos. Kamoska otehotnela tak, ze menzes vobec nemala.. mne sa obnovil cyklus az po odstaveni maleho - cize az po roku. Pri druhom babu, ked som.obmedzila dojcenie na 1 denne ( mala mala 22m, ked sa dostavil - vzdy prisiel mesiac po odstaveni/ci prechode na 1 dojcenie).

kiki9871
18. nov 2019

@lusindaht nepotrebujes mat menstruaciu, prave ma na to upozornovala moja lekarka, ze si treba davat pozor ak nechcem otehotniet, mam si dat radsej antikoncepciu, nakolko pocas kojenia hoci nemas menstruaciu ale ovulujes normalne

bebotka
18. nov 2019

@kiki9871 áno máš si dávať pozor, lebo počas kojenia môže hocikedy prísť ovulácia, o ktorej nemusíš vedieť, že je a otehotnieš znovu bez toho aby sa nejaká menštruácia dostavila, ale ked už tu ovuláciu máš a neotehotnieš tak menštruáciu istotne dostaneš

lusindaht
autor
18. nov 2019

@patus_u ano este kojim

lusindaht
autor
17. júl 2020

Uz je to vyriesene...menstruaciu som nedostala a uz som tehotna 🙂 vyzera totak ze som otehotnela hned ako som prestala kojit 🙂))