Ahojte, prosím Vás chystám nsa do pôrodnice a chcem si vyvariť dudlik a neviem či ho tam mám dať celý alebo iba to gumenné..a ten dudlík je na obrázku 🙂..ďakujem za poradenie 😉..
Cumlík sa vyvára celý a to na chvíľku. Ja bežne dám do pohára a zalejem horúcou vodou. Ináč, prečo si ho chceš zobrať do pôrodnice? To by som nerobila.
@lenula57 ja som dudlik vyvarala cely,ale tiez som si dudlik do porodnice nebrala(myslela som ze nebude treba)takze sestricky v porodnici,kedze mal maly zltacku a bol skoro stale pod tym svetlom mu dali nejaky ich dudlik,tak keby som to vedela,ze bude treba urcite si ho zoberiem.A inak potom som maleho kojila 2roky,bol aj kojeny a mal aj dudlik.🙂
Cumlík vyvar celý alebo ho zalej horúcou vodou.. a Určite si ho zober do pôrodnice.. ja som porodila 3 deti a pri každom som mala hoci som pri dvoch nevyužila ale pri tretej ano..
Ale musím vyvrátiť názor mamičky čo píše že cumlík môže prekaziť prisatie k prsníku je asi hlúposť lebo na moje prekvapenie ja som chodila kojiť k bábätkam ku sestričkám , lebo sme mali žltačku a nemala som už miesto ak som sa vrátila naspäť zo žltačkou tak bäbatka ktoré boli nespokojné mali v ústach cumlík...
@lenula57 vybalis z obalu a cely ho tam hodis