Ahojte baby čo môže byt toto maly mi nemal este ani kiahne ani tu 6 tu chorobu mal 39.1 teplotu ked prisiel zo skolky vysipany nebol až teraz dakujem mato po celych nohach
My sme mali 6xhorobu len na tvaria. Hrudniku
myslim, ze kiahne to nie su.. a siesta choroba je - pokial viem - najprv teplota cca 3-4 dni a potom vysev na trupe a tvari (nie vo vlasoch a nie na koncatinach).. moj syn mal 6.chorobu v lete - horuckovat zacal na dovolenke - mysleli sme, ze sa prehrial na kupku.. to bolo v stredu.. do soboty obeda horuckoval, aj sme sli domov, nic ine, len horucka.. v sobotu vecer par drobnych vyrazok na chrbatiku.. v nedelu osypany cely chrbatik a brusko, v pondelok aj tvaricka.. letela som k lekarke (vtedy som to este nepoznala) siesta choroba.. v utorok mu nic nebolo..
@gabrielaaaa na kiahne to nevyzera . 6 choroba co ja viem je tipicka teplotami najskor a po par dnoch vysip. Mala mala tri dni vysoke teploty a potomsa vyhadzala ale skor trup
On prišiel dnes zo školky a iz som vedela ze mu ieco je ked som ho doma vyzliekla bol cely vyhadzany potom mu to zmyzlo vecer som ho osprchovala a uz to mal všade to su take male vyražky neviem z coho ved zajtra idem k deckemi hadam my on povie😊ale dakujem baby
@gabrielaaaa môj 4 ročný sa takto vysypal v novembri. Mal len teplotu zvýšenú a potom drobný výsyp. Boli sme s tým na pohotovosti, doktorka mu nič nedala, len povedala, že prekonal dáku virózu a poslala nás domov.
Kiahne sú väčšie, viditeľnejšie, svrbia a majú aj biele bodky na vrchu.
@zafi no bola som hned rano on ma anginu a strasne veĺke mandle a že to moze mať aj alergicku reakciu z toho
@gabrielaaaa podla mňa 6ta choroba, ak nemá ine príznaky ako teplotu a vysev. Tak sme to mali my.