Výsyp a teplota.

gabrielaaaa
13. jan 2020

Ahojte baby čo môže byt toto maly mi nemal este ani kiahne ani tu 6 tu chorobu mal 39.1 teplotu ked prisiel zo skolky vysipany nebol až teraz dakujem mato po celych nohach

verizienka
13. jan 2020

@gabrielaaaa podla mňa 6ta choroba, ak nemá ine príznaky ako teplotu a vysev. Tak sme to mali my.

demonka5
13. jan 2020

My sme mali 6xhorobu len na tvaria. Hrudniku

nikaeli
13. jan 2020

myslim, ze kiahne to nie su.. a siesta choroba je - pokial viem - najprv teplota cca 3-4 dni a potom vysev na trupe a tvari (nie vo vlasoch a nie na koncatinach).. moj syn mal 6.chorobu v lete - horuckovat zacal na dovolenke - mysleli sme, ze sa prehrial na kupku.. to bolo v stredu.. do soboty obeda horuckoval, aj sme sli domov, nic ine, len horucka.. v sobotu vecer par drobnych vyrazok na chrbatiku.. v nedelu osypany cely chrbatik a brusko, v pondelok aj tvaricka.. letela som k lekarke (vtedy som to este nepoznala) siesta choroba.. v utorok mu nic nebolo..

fiafia
13. jan 2020

@gabrielaaaa na kiahne to nevyzera . 6 choroba co ja viem je tipicka teplotami najskor a po par dnoch vysip. Mala mala tri dni vysoke teploty a potomsa vyhadzala ale skor trup

gabrielaaaa
autor
13. jan 2020

On prišiel dnes zo školky a iz som vedela ze mu ieco je ked som ho doma vyzliekla bol cely vyhadzany potom mu to zmyzlo vecer som ho osprchovala a uz to mal všade to su take male vyražky neviem z coho ved zajtra idem k deckemi hadam my on povie😊ale dakujem baby

zafi
14. jan 2020

@gabrielaaaa môj 4 ročný sa takto vysypal v novembri. Mal len teplotu zvýšenú a potom drobný výsyp. Boli sme s tým na pohotovosti, doktorka mu nič nedala, len povedala, že prekonal dáku virózu a poslala nás domov.
Kiahne sú väčšie, viditeľnejšie, svrbia a majú aj biele bodky na vrchu.

gabrielaaaa
autor
14. jan 2020

@zafi no bola som hned rano on ma anginu a strasne veĺke mandle a že to moze mať aj alergicku reakciu z toho