Ahojte, malý má uz dlhšie, asi mesiac pod pazuchou také vyrážky ako stipance, šíria sa smerom na hrud, okolo prs, bradavky, ale len na pravej strane. Teraz sa zväčšili, sú červené fľaky z nich, akoby sa zapálili. Inde nie sú, telo inde je čisté. Nemal teploty, naposledy v polovici októbra, len dva dni. Len dlhodobo sopliky, bez kašľa, ktoré liečime bez antibiotík, máme ísť k lekárovi? Tie vyrážky vyzerajú ako kiahne, ale žeby ich mal mesiac a len lokálne na tele?
Ma tri roky, je skolkar, keď som sa lekarky pýtala po telefóne už pred mesiacom, povedala, že to budú potnicky, ak to inde nie je, prípadne potravinová alergia... Opakujem, máme ich dlhšie, len teraz sa znasobili, ale lokalizácia je ohraničená, len pod patuchou, na boku a smerom k bradavke. Píšem, či vám niekto, iný lekár, ne diagnostikoval niečo iné... Svrbí ho to. Volá to stipance.
preboha ved treba to ist ukazat lekarke osobne, nie pytat sa po telefone a hadat ze co to asi moze byt …
@dagmamar738 nechcem robiť paniku, sedieť v čakárni hodiny a nakoniec prísť domov s chytenou inou chorobou...
myslim si ze ak ide o zdravie dietata, chvilka cakania u lekara ta nezabije, a co sa tyka prevencii tych chorob, existuju lekarske ruska;)
@dagmamar738 volala som, že tam chcem ísť, ina to uzavrela po telefóne 😊... Je taká vegetacka... 😉 Môj popis vraj nevyzeral na kiahne ci inú infekcnu chorobu. Tak sme s vyrazkami žili ďalší mesiac... Boli drobné, len pár kusov, teraz sa zmenili v kombinácii so soplikom, ktorý trvá ako zadná nádcha
@dagmamar738 asi nie sme na jednej vlne 🙂, ale chápem ťa, zajtra zavolám lekárky a spýtam sa, kedy prísť len s vyrazkami 😉
tak logicky keď tam tie vyrazky su vyše mesiaca tak to asi nieco znamená 😃 ale ved ok, vidim ze sa len vyhovaras, nieje to moje dieta tak rob ako uznas za vhodne
@dagmamar738 asi áno, vyhovaram sa, nemám rada lekárov, vyhladam ich, len ak už si naozaj neviem pomôcť 😎. Vďaka za reakciu 😊
@anoushka33 na kozne netreba vymenny listok, asi by som sla rovno tam. Tam v cakarni nic nechytite.
@anoushka33 ahoj, prosim co to nakoniec bolo? Mame podobny problem. Dakujem velmi pekne
no skus hadat ci treba ist k lekarovi alebo nie ... paneboze