Ahojte moja dcerka 1.r uz asi 2mesiace ma pod ockami a okolo nosteka vyrazky nie klasicke ale take malinke bodky cervene a je to trosku suche sem tam jej zmiznu potom sa zas objavia. Nevieme z coho to moze byt nakolko som nic nove nepridavala a ani nemenila kozmetiku a ani prasok. (na alergo sme sa uz objednali) ale mna by zaujimalo ci sa jej to nemoze robit aj z toho ze sa jej tlacia zubky tri naraz. Za kazdu radu Vam pekne dakujem🙂
@aurori Dobry den nehnevajte sa ze tak neskoro odpisujem ale nebola som tu dlho, takze na ozne sme stym nesli nakolko jej to zmizlo. Ja usudzujem ci to nieje z toho ako ked koncilo leto zacinala jesen a odkvita vsetko ci nie z toho neviem z jedla to nema tak budem pozorovat ale nech vyklopem nemala to odvtedy. Je pravda ze som ju sem tam natierala aj excipial mliekom 🙂 volali sme aj na kozne pretoze sme boli obj a vravela pokial to zmizlo tak to nemame riesit. Vy to este mate stale take iste? lebo vidim ze ste to pisala koncom dec. Nasa to mala skoro mesiac
@katika1811 Dobry den Katka. Moja dcerka ma rok a podla popisu to iste co Vasa dcerka. Mozete mi prosim napisat ako ste s tym zabojovala? Vopred dakujem za odpoved...