Ahojte zienky,
Stretli ste sa uz s niecim takymto? ( Vid foto)
Mala to ma na tvaricke uz viac ako dva mesiace a nemyzne to.
Dakujem
Ved to zoskrabni, vytlac (ak je co) a vydezinfikuj a mas po probleme... jasne, moze to spravit aj kozny, ale nenechaj to do aleluja rast.
@anjelicek26 s tym sa nerobi nic, ona ma babatko a nie dieta v puberte
@xstelinka tak my sme boli u koznej a povedala nam toto, tak len posuvam informaciu, oni totiz v ambulancii spravia presne to iste, len je to pre dieta viac stresujuce.
@anjelicek26 my sme u koznej neboli,len u pediatra a ten vravel,ze nic s tym robit nemame,ze to zmyzne a tak aj bolo 😉
Dakujem vam krasne za odpovede;)
myslela som , ze je to ten podkozny tuk ale bolo mi cudne, ze to ma na tvaricke uz dlhsi cas a vobec to nemizne...
2x som napisala zmiznut s "y", taka hanba 😖
@xstelinka no veru este ,ze si nato prisla sama zato mas pochvalu 😂😉
Moj maly si poskriabal nos, neskor tam mal jazvu, ktoru je este trosku vidiet a to je uz dobry polrok, no a na nej sa asi 3 mesiace dozadu vytvorilo niekolko bodiek podkozneho tuku, uz ma len jednu 🙂 urcite tam mala skrabancek, alebo ani nemusela, ale nas to mal v dosledku toho 🙂 vstrebe sa to same
To zmizne aj samé neboj sa 🙂 Moje obe neterky to majú a aj trošku viac ale pýtala sa na to segra aj doktorky a povedala, že je to ok, s tým sa nedá nič robiť a zmizne to po čase samé 🙂
Nevytláčať! To nie je pubertacka vyrazka ale podkožný tuk ktorý zmizne sám.
to má podľa mňa každé druhé bábätko, je to tuk a vstrebe sa to pekne samé, netreba nič vytláčať a podobne 🙂
@simminka7 to ke podkozny tuk myslim....zmyzne same,ale trva to dlhsie...