Ahojte stretli ste sa niekto s tým že dcérke 2r9m vypadávajú vlásky a má ich navyše veľmi jemnučké. Čo to môže spôsobiť? Chýba jej nejaký vitamín alebo to riešiť s pediatrom? Ďakujem za vaše postrehy 🙂. Inak je zdravá keď bola malá tak mala šupinky na hlavičke ale to už nemá..
@saxana000 no tak dufam aj ja že jej len hustnú už by sa zišlo od narodenia má len také páperko :D
@simonkabianka ma v jedalnicku dostatok bielkovin a tukov?
@simonkabianka podarilo sa zistiť príčinu padania? podarilo sa vyliečiť? alebo samo prestalo? máme podobný problém u 2 r...... už má veľmi riedke, krv ok, lekár nič nezistil
@dolynkag nakoniec to prešlo 🙂 treba veľa vitamínov ovocie a zelenina
@simonkabianka a vypadalo jej veľa? našej už aspon 3/4 už len zopár ostalo ale na hlavičke jej rastu malinke nové ale nie husté, ako dhlo trvalo padanie asi ?
@dolynkag asi len chvíľu a moc jej nevypadlo potom som išla na cg metódu (metóda pre kučeravé vlasy) a má krásne zdravé vlasy už má 5r a nevypadávaju 🙂
Ahoj moja ma dva a pol tiez jej teraz zacali strasne padat vlasky..ked ju cesem po kupani plna kefa ich je. Inak chodi ale stale vycesana tak som skusila zmenit gumicky z tych sticovacich za klasicke a doma pokial mozno len sponku jej davam zatial nema ani lysiny ani ziadne prazdne miesta myslim ze sa jej iba hustnu lebo jej strasne vela vlaskov novych vyrasta tak sme to zatial neriesili..aj slniecko na jar spravi svoje tak dufam ze do skolky pojde s bujnou hrivou 😜