Vymýšľajú si takto deti?

21. apr 2022

Ahojte .bola som akurát vyzdvihnúť 4 ročnú dcérku zo škôlky a po príchode domov mi povie že v školke zvrackala..učiteľka mi nič nespomínala keď som bola po ňu tak hneď volám aj jednej učiteľke aj druhej čo ich mala doobeda že čo sa deje že.ci fakt zvracala a obe mi odprisahali že nezvracala že naopak bola dobra aj pekné papala..potom sa malej spýtam znova že či fakt vrackala povie že áno ( 3 týždne dozadu mala črevnú chrípku kde prevracala celú noc)..tak teraz neviem komu veriť ,🙈

autor
21. apr 2022

Ešte učiteľka na mňa vybehne že však by ma samozrejme informovali keby zvracala

lusinda1989
21. apr 2022

Áno vymýšľajú moje dieťa si vymyslelo že ju v skolke bili pani kuchárky naberačkou po bruchu 🤦🏼‍♀️ Čo ti poviem netreba deťom všetko veriť.

michaelam2
21. apr 2022

myslim ze keby naozaj zvracala tak ti hned volaju, tiez by tam asi nechceli mat chore dieta 🙂

autor
21. apr 2022

Áno však toto naše učiteľky neznesú ani náznak soplika..ale ešte mi mala povie že zvrackala a pani upratovačka to bola utrieť 🙈

autor
21. apr 2022

Ale nevidím na malej ani náznak choroby nemá teplotu ešte si pýtala jabĺčko keď prišla už zjedla dve..a je veselá ako predtým

simca06022011
21. apr 2022

urcite keby zvracala tak ti volaju... cize ano, vymysla si.

zuzubb007
21. apr 2022

Ved uz prijmi, ze si tvoja mala vymysla nieje jedina normalna vec, prve co by bolo hned by ti volali, ze po dieta a domov a po dalsie lezala by hned do konca dna po zvracani

autor
21. apr 2022

Tak doteraz si nevymyslala alebo aspoň o Tom neviem preto má to tak zarazilo

danyelia
21. apr 2022

Ahoj, aj môj syn má minule volal do izby, že sa pozvracal...a na stole kvapka sliny, vytiekla mu z úst pri jedení 😁 Tak sa mohla pomýliť...

gabika128
21. apr 2022

Mohlo zvracať iné dieťa a ona si to zobrala na seba. Občas sa im to v hlavke popletie 😁 mne syn nedávno povedal, že ľúbim jeho, tatu a aj uja maminka ľúbi. Keď som sa opýtala akého uja, odpovie vždy "No uja, čo fajčí pri aute!"

tindal82
21. apr 2022

@gabika128 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈

blumie
21. apr 2022

Aj moja si kvalitne vymysla. Hlavne ked sa spytam ci spala a jedla, absolutne nema zmysel sa pytat jej lebo bezne povie uplny opak. A ked nieco vyvedie, tak nepovie iba na spoluziakov, ze ktory zobudil celu skolku, kto sa staval v postielke. Zreferuje na kazdeho, len na seba nie 😄. Verila by som ucitelkam osobne.

pininka1
21. apr 2022

Ja by som povedala,ze na tom moze byt nieco pravdy. Mohlo ju len napnut z niecoho, co ucitelka ani nemusela zategistrovat a mala kedze nedavno takto vracala a urcite si to pamata to berie ako to iste. My sme si castokrat mysleli ze si deti vymyslaju a zial nebol to vymysel.

mabenn
21. apr 2022

4rocne dieta este nema vyvinute casove suvislosti, casto si spomenu na nieco co zazili davnejsie a povedia ze sa to stalo vcera...mozno si dnes na to spomenula, mozno jej prislo chvilku nevolno a spojila si to s tym, ja by som to nedefinovala ze si "vymysla", z jej pohladu sa mohlo nieco stat, len to nevedela popisat...ma 4 roky...overila si u ucitelky, ok

autor
21. apr 2022

Ja popisem komplet situáciu..išla som po ňu a ešte na stole vyfarbovala obrázok ktorý mi podala do ruky išla sa obliecť ja som obrázok položila na skrinku šli sme domov a zrazu pozerám že z druhej strany na obrázku je dačo mokré akoby sliny pýtam sa jej že čo to je a ona že to lebo som zvrackala ale vôbec to nebolo cítiť po zvracani..lebo jasné že som to hneď ovonala

autor
21. apr 2022

A pýtam sa jej či zvracala ako u babky (kde dostala tu črevnu chrípku) a ze áno u babky aj m bruško bolelo

autor
21. apr 2022

Zase sa jej pýtam si vrackala dnes v škôlke a ona kývla že ano.. učiteľky: že nič také..že by mi dali isto vedieť že bola v pohode celý deň

bolarazjedna
21. apr 2022

Myslím si, že keby boli zvyšky zvratkov na tom obrázku, by si to zbadala podľa farby, nevyzerá by to len obyčajné "mokro"

autor
21. apr 2022

@bolarazjedna skôr ako mokré a v Tom sliny tak ja fakt neviem.vysetrujem to už ako Sherlock 🙈

ankare
21. apr 2022

Podľa mňa by učiteľky neklamali. Asi ešte v hlave prežíva tú nedávnu črevnú chrípku. Držte sa!

autor
21. apr 2022

@ankare a je možné že by si to nevšimli?

ankare
21. apr 2022

Nemyslím si. Smrdelo by to.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danica2711
21. apr 2022

už prestaň blbnúť, o tom, čo a či vôbec niečo bolo v škôlke, sa už pravdu nedozvieš, sleduj ju, ako sa správa a keby vracala, urob, čo treba, len to už toľko nerozoberaj, tá rekriminácia nikomu už v ničom nepomôže

luccija
21. apr 2022

Ak by vracala hneď by volali a bola by si s nou ostatok týždňa doma🙂aký by mali dôvod nepovedať Ti to?deti veľmi klamú čo mne všetko v škôlke narozpravali🙂)každú hádku doma, vymysleli si, že majú doma bábätko, psa...

zuzliq
21. apr 2022

A negrglo sa jej trošku? Deti to niekedy nevedia pomenovať.
Mojej sa niekedy pomieša realita s fantáziou a s tým, čo niekde videla. Je si 100 percent istá a presviedča má o niečom, čo sa nestalo (napríklad som pri tom bola).
Ale to nie je klamanie, proste niektoré deti majú takú fantáziu.

blumchen2
21. apr 2022

V takomto veku sa u detí vyskytujú tzv. "konfabulácie" čiže pravdivé lži. Dieťa ešte nevie posúdiť, čo sa naozaj stalo a čo si vymyslelo.

autor
21. apr 2022

Ja som len preto vylakana lebo 3 týždne dozadu sms mali črevnu virózu a priebeh strašný..a bojím sa že zas to ide 😭

blumchen2
21. apr 2022

Moja 4-ročná dcéra mi rozprávala, že bola pri mori s ockom a s dedkom a uštipol ju žralok do prsta 🙂 V tom čase ešte nikdy nebola pri mori, len nás počula ako plánujeme dovolenku.

mabenn
21. apr 2022

Bojis sa vlastnej traumy, nechaj tak, ked by to malo prist tak to pride, ale desis seba aj dieta mozno zbytocne