Vymienate plienky v noci babatkam po krmeni um? Ak samozrejme len cikalo.
@lentilka a spi dalej? Lebo ja mam taky problem ze moje babo je od narodenia malo spavec, v noci max da 6 -7 hodin spanku a 1 zobudenie na krmenie. Akonahle prebalim mame po spanku. Tak mam dilemu, ci radsej nevymenit.
Nie, ak nie je plna plienka, tak nie. Ak by malo pokozku nachylnu k zapareninam, tak by som to zvazovala, inak by som ho urcite nebudila. A tiez teda ak sa do rana uplne neprecika, ze ma mokro pod sebou, vtedy asi nie je na vyber.
Tak skúste, či vám to bude vyhovovať tak. Ale dať kvalitnú plienku, dobrý krémik na riťku.
@anavixy nie je precikane, to je az rano tak akurat na vymenu plienky.
Tak ja by som ho urcite nechala tak (aj som nechavala svoje). Vyskusaj 🙂
Nemenim. Až ráno keď sa uplne sama preberie.
My sme pred pôrodom dostali zo 3 kľúčové rady od dobrych priateľov, čo mali viac detí. A jednou z nich bolo: len preboha neprebalujte v noci. A bola to pravda. Nakojit, a búvať ďalej. Akonáhle som skúsila odlepit lepku, dieťatko sa prebralo, a 2 hodiny už nespalo.
Nie
@monsterablue to by som neriskovala pred, to krici od hladu tak, ze sa cudujem, ze mi susedia este socialku neposlali 😀
Prebalujem keď cítim že je plienka plná.Zaspí hneď
Ja tiez nemením
Ja menim kazdu jednu noc. Do rana by bol precikany a je mi lahsie ho za 30s prebalit nez furt prat.
Tiež jedna z mála dobrých rád.
V noci neprebalovat.
Kľudne aj počas dňa iný typ plienky.
Na noc niečo čo vydrží.
Mne sa to osvedčilo takto
Ja prebalujem aj v noci. Zakaždým keď sa zobudí ju rýchlo prebalim. Niekedy vystihnem, že ešte len pomrnkáva a inokedy už začína dosť plakať, tak jej rozprávam a zabávam a ruky mi idú jak strela 🤣... Ale vždy som prebaľovala a až potom nakrmila. A vlastne ako papá tak mi naspäť zaspáva ( na fľaške) potom už len odgrgne, chvíľku ešte počičíkam a ide do postieľky.
A pravdaže, že nikdy nemám zapnuté silné veľké svetlo.. len také malé svetielko, ktoré ju vôbec nerusi...
Novorodenca áno, neskôr už nie
Prebalovala som len keď boli pokakané. Na čo prebalovať, ak je iba ocikaná. Párkrát som túto chybu urobila pri prvej dcére a vždy sme mali potom párty. Pri druhej dcére som už túto chybu nezopakovala. 😀
Ja som prebaľovala aj v noci... nakojila som malú a ona mala dobrý spánok, ze sa mi nezobudila .. ale zase ona mala zapareniny keď nebola dlhšie prebalená čiže ja som neriskovala a teraz bude ma 10mesiacov a tak isto ak sa v noci zobudi na kojenie tak ju prebalím aby sa jej dobre spinkalo... ale záleží na tebe a na dieťatku či je moc zacikane alebo nie, a tiež ci mu zacikaná plienka nevadi....
Ja som prebaľovala ,vymenila som iba plienku neutierala som ju, až ráno po prebudení ,lebo v noci keď som ju z vlhčenou utierkou utrela hneď bola hore,iné to bolo keď bola pokakaná vtedy som ju prebalila aj utrela ,keď bola suchá tak mi aj dlhšie spala ráno.mala som aj tlmené svetlo aby sa nezobudila.
Nie prestala som asi v 1 mesiaci lebo sme boli zakazdym 2 hodiny v noci hore.. raz som skusila nevymenit a po krmeni hned zaspala. Odvtedy v noci neprebalujem, iba ak sa nahodou pokaka (to sa stalo doteraz len 1x)
Ked som prestala kojit 4m mala mala tak som prestala aj prebalovat v noci. Od vtedy sa budu uz len na mlieko samozrejme ked je pokakana tak prebalim alebo ked je prepisana.
iba ak by sa pokakala, pocikane nie, to menime az rano. ale nie je vobec nachylna na zapareniny ani nic, vtedy by som to asi robila inak.
Prebalujem od narodenia aj v noci. Najprv prebalím a potom dám mlieko.
Prebalovala som stale
Prebalujem doteraz a to mam dieta na den uz odplienkovane len este v noci ma plienku ale aj ked nieje brutal nacikana neda mi to nechat dieta v tom mokrom
Ja prebalujem raz v noci, po druhom kŕmení cca okolo 4. ráno, lebo do zobudenia by už mal precikanú plienku. Našťastie mi po mlieku zase zaspí, ale pokiaľ by mu plienka vydržala do rána (čo bohužiaľ nevydrží), tak by som určite neprebalovala 😀
Btw dievcata. Syn prespi celu noc. Nebudila som neprebalovala. Chytil zapal predkozky. Takze ak je dieta hore. Prebalujte!
Prebalujem ale stále pred kŕmení ... Nikdy nie po ... 🙂 Aj cez deň to tak robím najprv prebalim a potom ide papať ...
áno