Vyliezanie z postieľky a chodenie po dome v noci

luckahh
2. feb 2017

Ahojte,
chcem sa opytat, maly mi zacal vyliezat z postielky cez mrezu, postielka je uz nastavena uplne najnizsie ako sa da, ale uz prelezie a chodi po izbe. Bojim sa, ze sa mu to nepodari a udrie alebo ze spadne na hlavicku alebo nieco take.
Po novom sa naucil otvarat si dvere na izbach a chodi po dome a vybera veci zo skrin a suflikov. Vsade mam pojistky v zastrckach, ale aj tak mam pocit, ze sa nejako zrani. Na schodisku mame zabranu ale bojim sa, ze pri jeho kvalitach prelezie zachvilu aj tu a zrube sa zo schodov.
Poradte mi prosim ako to riesit... nikdy odkedy mal 8mesiacov sa mi v noci nebudil a prespal aj do 9-10 a nevymyslal.
Co s tym?
Dakujem vemi pekne

dominika6
2. feb 2017

@luckahh ked prelieza postielku treba ho dať na velkú postel

luckahh
autor
2. feb 2017

@dominika6 to hej no, no to jeho potulovanie sa neda nejako vyriesit:/?

sante11
2. feb 2017

No snad sa skusit s nim na noc zamykat v izbe a kluc davat na nejaku vyssiu policku, ja som k tejto metode pristupila, ked som uspavala asi 2rocneho maleho a zaspali sme obaja, ale ked som sa zobudila, dieta vedla mna nebolo, prebehla som cely dom a nic. Vysla som na dvor a maly len tak v plienke s bosymi nozickami(horuce leto) uz stal ako frajer na ceste a este sa aj pokusal zatvorit branu. Tvaril sa vitazne ako hrdina, ktoremu sa nieco ohromne podarilo. A ja so mala tep 300. To iste sa zopakovalo o dake 2 roky neskor na navsteve u mamy a hrdina uz nebol pred branou ale asi 100m za branou na kraji lesa s tym, ze ked som nanho kricala kam ide, tak ze:,, Idem na huby ako tata a mami neboj som velky."

dominika6
2. feb 2017

@luckahh
no hlavne ide bezpečie..moje baby mali rok,ked už skákali salto cez postielku a skoro som dostala infarkt ked som videla ako preleteli skoro hlavou..vtedy sme okamžite postielku vzali preč..síce z postele utekali aj tak 100x kým zaspali,ale poležali sme pri nich pár min. a potom odišli..a ked vyšli von,vrátili sme ich nazad..a dookola..
hlavne treba vyčkať kým zaspí..

luckahh
autor
2. feb 2017

@dominika6
@sante11
Mate pravdu🙂
Dakujem
Poobede som ho dala spat na velku postel z ktorej vie zliezt a bolo to tak lepsie🙂