Vykopávanie nožičiek v spánku u trojmesačného. Poradíte?

1mia11
8. feb 2015

Maminky mame este jeden problem.

Mala nam spinkvala krasne az do minuleho tyzdna.
Zaspava, uz uz sa jej to podati a zraz zacne vykopavat nozky a zacne byt z toho nervozna.
Tak isto v noci , cestuje po postielke a kope do deky alebo spacieho vaku alebo paplonika, uz sme vyskusali vsetko a jto ze sme ju neprikryli.
Spi v izbe od 20 - 22 stupnov takze teplo jej nemoze byt.V piatok v noci spinkala celkm pekne v tom spacom vaku ale nadranom zase nozicky do luftu .
Spi len v bodycku.Stale si myslime ze uz uz vstava ked sa tak hybe ale ona to trobi zo sna. Sme uz nevyspati obaja s priatlom nakolko s apri nej striedama a sledujeme a prikryvae a odokryvame a davame dudel :/

kofoluska
8. feb 2015

Neskusala si ulitku? Niektorym detom to pomoze. www.ulitka.sk 🙂

andy48
8. feb 2015

Nas maly robil to iste v spanku, stale vykopaval nohy dohora...nechapala som, raz som zavolala aj mojho muza k postielke, nech sa pozrie co to robi...potom som zistila ze nechcel spavat na chrbte, prelozili sme ho na bok a spinkal pekne 🙂

alizabka
8. feb 2015

u nas to bolo podobne, maly sa mrvil, vykopaval nozky, mrncal zo spanku, az sme ho tiez skusili otocit na bok a to pomohlo ... teraz inak ako na boku ani nezaspi ... dokonca (teraz ma 19. tyzdnov) uz ani nechce zaspavat na rukach (doteraz sme ho museli uspavat na rukach), zaspava sam, otoceny na boku ...

ivik16
13. mar 2015

My už od narodenia mame tiež taky problem, mala som asi 6 zavinovačiek čo tak v nich dorabal🙂Potom sme skušali apaci vak ma väčšiu velkosť tak to zabralo, alebo ho len do pyžamka daj a keď zaspi ho len prehoď dečkou alebo takým lahkým dačím.