Ahojte mamičky,s našim skoro 5 mesačným synčekom sme začali mať po druhom očkovaní problémy a síce so spánkom,nikdy predtým to nerobil.Zaspinká krásne o osmej večer a po dvanástej polnoci začne vykopávať nohami a samozrejme že ich s rachotom tresne do postieľky,ešte k tomu je pod matracom monitor dychu,takže si viete predstaviť,že pritom sa spať nedá,teda okrem malého,ten pritom samozrejme spí veľmi tvrdo,iba proste vykopáva nohami a to trvá do 4 hodín ráno v kuse.Už som sa pýtala nato pediatričky,tá povedala,že to súvisí so zubami,ale podľa nás to tak nie je,pýtala som sa na názor aj iných doktorov,zatiaľ nie neurológa a nikto sa s takýmto niečím nestretol,byť hore,to áno,ale v spánku vykopávať nohami,tak to nie.Už sme si synčeka nakamerovali a uvidíme,čo povie nato pediatrička,keď to uvidí a snáď nás pošle neurologičke.Chcem sa ale spýtať,či ste sa niektorá nestretla s takýmto niečím a poprípade,ako sa to riešilo,ďakujem pekne 😉
Na zaklade ziadosti zakladatelky, menim Otazku na Diskusiu
ahoj, moj maly ma podobny problem, preslo to ci pretrvava? @danielkabn
skoda, ze si to nedala ako diskusiu. U nas sa to zacalo cca v tretom mesiaci a vyzeralo to tak, ze ked lezal na chrbatiku, tak v spanku dvihal nozicky dohora a potom dole a tak stale dokola. A po nejakych dvoch mesiacoch ho to preslo. Nejako som to neriesila. Ale ockovany v tom case nebol, prvu davku dostal az ako polrocny.