Dobrý den, prosim vyskusali ste niekto kurz "Výchova nevýchovou" ? Ja by som velmi chcela, ale stoji to 200 eur na 5 tytźdnov a som na materskej.
Neberte to prosim ako reklamu, kurz bezi v CR. Dakujem za odpoved.
@martimorka čo je to za kurz? O takom som ešte ani nepočula. o čo tam ide?
Pozri:
https://www.nevychova.cz/
Jeho cielom je prostrednictvom zmeny komunikacie s detmi zlepsit vztah medzi rodicom a dietatom 0-18 rokov, hlavnou tvarou je Katka Kralova. Vsetko je to cez internet. V CR je to obrovsky boom, do ktoreho je zapojenych tisicky rodicov.
Minimalne si urcite prejdi neplatenou castou, v ktorej ti kazde 4 dni chodia asi pol hodinove videa. klikni na "Spustit prvni dil" (skoro naspodu stranky)
Chcela som sa spojit s niekym, kto si uz kurz zaplatil ( stoji to 200 eur) na 5 tyzdnov a ja by som mu dala polovicu a mali by sme ho dokopy k dispozicii.
Ak som pochopila spravne, kurz sa da stiahnut prostrednictvom audio a videonahravok do PC a tie sa daju ulozit na nejakom ulozisku, napr. uloz.to a to moze byt dostupne nielen tomu, kto to ulozi, ale aj inym.
@dominika6 prosim neviete ma nejako nasmerovat, lebo som v hladani na fore nova
Na youtube najdes vela videi, staci si tam zadat Nevychova... nie je to sice uceleny kurz, no podla mna sa zameraj na to, co prave s tvojim dietatkom prezivas a potrebujes vyriesit a urcite si tam odpovede najdes 🙂 Je tam aj vela rozhovorov s tou autorkou...
taká téma tu už bola,najdi si ju