Výchova - nevýchovou

martimorka
30. mar 2017

Dobrý den, prosim vyskusali ste niekto kurz "Výchova nevýchovou" ? Ja by som velmi chcela, ale stoji to 200 eur na 5 tytźdnov a som na materskej.

Neberte to prosim ako reklamu, kurz bezi v CR. Dakujem za odpoved.

dominika6
30. mar 2017

taká téma tu už bola,najdi si ju

roomaa
30. mar 2017

@martimorka čo je to za kurz? O takom som ešte ani nepočula. o čo tam ide?

martimorka
autor
30. mar 2017

Pozri:
https://www.nevychova.cz/

Jeho cielom je prostrednictvom zmeny komunikacie s detmi zlepsit vztah medzi rodicom a dietatom 0-18 rokov, hlavnou tvarou je Katka Kralova. Vsetko je to cez internet. V CR je to obrovsky boom, do ktoreho je zapojenych tisicky rodicov.

Minimalne si urcite prejdi neplatenou castou, v ktorej ti kazde 4 dni chodia asi pol hodinove videa. klikni na "Spustit prvni dil" (skoro naspodu stranky)

Chcela som sa spojit s niekym, kto si uz kurz zaplatil ( stoji to 200 eur) na 5 tyzdnov a ja by som mu dala polovicu a mali by sme ho dokopy k dispozicii.
Ak som pochopila spravne, kurz sa da stiahnut prostrednictvom audio a videonahravok do PC a tie sa daju ulozit na nejakom ulozisku, napr. uloz.to a to moze byt dostupne nielen tomu, kto to ulozi, ale aj inym.

martimorka
autor
31. mar 2017

@dominika6 prosim neviete ma nejako nasmerovat, lebo som v hladani na fore nova

jumama
31. mar 2017

Na youtube najdes vela videi, staci si tam zadat Nevychova... nie je to sice uceleny kurz, no podla mna sa zameraj na to, co prave s tvojim dietatkom prezivas a potrebujes vyriesit a urcite si tam odpovede najdes 🙂 Je tam aj vela rozhovorov s tou autorkou...