Ahojte maminky, mám doma 4ročnú dcérku, včera večer ma napadol taký detský vtip ešte z detstva, tak som jej ho povedala a malá sa tak rehotala, že ešte ráno ho spomínala. Potom chcela počuť ešte nejaký iný, ale ja už žiadne také pre malých škôlkarov nepoznám 😅 Dievčatá, ak máte niečo také v talóne, tak to dajte sem, nech tých našich krpcov pobavíme 😀
@eri150 ja viem tento:
Idú dve paradajky oproti sebe cez cestu a jedna druhej zdraví: "Ahoj kečup".
@babaker 😀 Ja ani neviem, či to sem mám dávať, lebo niekomu sa môže zdať kapánek neslušný pre malé dieťa a asi bude pár ľudí pohoršených 😅 Takže dúfam, že sa tu nestrhne nejaká diskusia o mojom blbom vtipe 🙂 ale výsledný efekt stál za to. Takže:
" Sekera naháňa prdelku, prdelka už nevie, kam má utekať, už je celá spotená, pribehne k rybníku a tam je zlatá rybka.
Prdelka začne prosíkať: " Zlatá rybka, zlatá rybka, premeň ma rýchlo na niečo, lebo ma naháňa sekera a keď ma chytí, bude so mnou zle!!"
Zlatá rybka sa zľutuje: " No dóbre," tak ju premení na lastovičku. Lastovička vyletí na strom, okolo ide sekera
a pýta sa: "Hej lastovička, nevidela si náhodou prdelku?"
-"Nie".
Sekera:"Tak mi aspoň niečo zaspievaj!"
-" Prrrrrrrd" 😀
Idu dve susienky a jednu prejde auto, druha sa otoci a krici na nu: "No pod uz a nedrob sa tolko" 😀
ide fixka k doktorovi a povie: vypíšte ma prosím 🙂
Ide babka po pusti a spadne na ňu balkón.
toto je môj naj z detstva
ide cigan na jahody
de ideš cigaň
na jahody
šak je zima
šak mám kabát
ale dobre vtipki hm ja neviem ani jeden lebo ma to nikto nenaucil a a ani nerospraval ale napiste mi vi rada si precitam a poviem to svojej 4 rocnej dcerke budem velmi rada ked mi napisete
Kocky hodte este nieco. Moja ma obdobie vtipov a uz nam dosli 🙂
@eri150 moja malá setrička sa kosila na tomto vtipe:
Sedí rybár pri rybníku a zrazu sa z vody vynorí krokodília hlava a krokodíl hovorí:
- Čo robíš rybár?
- Chytám." hovorí rybár. A krokodíl na to:
- Kašli na to a poď si radšej zaplávať!
Sestrička to síce veľmi nepochopila ale my sme sa na tom rehotali a ona to potom rozprávala pri každej príležitosti 😵
Mamičky poraďte mi nejaký krátky vtip. Do škôlky.. Pre 4 ročne dievtactko
Ja som sa dlho rehotala na tomto.
Pride slimak na pumpu a hovori-prosim si 2kvapky benzinu a kvapku oleja. Pumpar sa k nemu otoci a pyta sa- a prdnut do duse by si nechcel???
U nas sa traduje tento uz od cias mojho detstva:
"oci, co je to kamzik?"
"to je taka sprosta ryba."
"a preco skace po skalach?"
"no vidis aka je sprosta"
Baby aj ja mam také 3 nadväzujúce,pri ktorých sme sa smiali ako kone:
1. - Na koľko krát date slona do chladničky?
- ?? (Deti si tipnu)
- na 3 razy : otvoríš, dáš slona do chladničky, zatvoris.
2. Na koľko krát dáš zirafu do chladničky?
- ?? (Deti si tipnu)
- na 4 razy: otvoríš chladnicku, vyberieš slona z chladnicky, dáš donitra zirafu, zatvoris.
3. Kráľ zvierat vyhlasi, že sa v lese bude konať zraz všetkých zvieratiek. Na zraz prišli úplne všetky zvieratká, až na jedno...aké,tipnite si!?!
- ved všetky okrem žirafy, ta je predsa v chladnicke🤣🤣🤣
A este so si spomenul na jeden dcerkyn oblubeny: Idu dva balony po pusti a jeden krici: Pozor kaktusssssss! A druhy: Co hovorisssssss?
Idú dve blchy po chodbe a zrazu zhasne svetlo.
Jedna vraví: "Pozor, blcha, schody-dy-dy-dy..."
A druhá: "Kde-de-de-de..."
.
@h2 Zhruba pred tyzdnom dosla dcerka, teraz uz tazka pubertiacka, zo skoly s tym "chladnickovym" vtipom. Samozrejme uz si napamatala, ze ich ako skolkarka milovala a vsetkym vtipochtivym rozpravala. Tak sme s manzelkou pospominali na par dalsich skolkarskych vtipov co nas napadli.
Mimochodom @tutuska11 este k tomu pridala dalsi, ze ako preplavat v Afrike jazero, aby ta nezozrali krokodily ??? Skocis do vody a preplavas ... ved vsetky krokodily su na zraze s kralom zvierat 😉
@petulda333 na tomto sme sa rehotali cely den. Dakujeme, spravil nam naladicku.
Nasi sa rehotali este aj na tomto:
Preco ma bocian dlhe nohy?
Aby ho zaby nekopali do zadku ;)
A aky to bol vtip?
Ide tučná žena po ulici a spievala "keby som bola jahôdkou"
Na druhej strane stal muž a odpovedal "to by bolo ďžemu". 😀 😀 😀