Vtipné výroky našich drobčekov

kamilka22
29. nov 2011

Tak baby, zakladam tuto temu, aby sme sa tu mali aj na com zasmiat. Urcite aj Vasi krpci obcas povedia nieco, z coho sa smejete zakazdym, ked si na to spomeniete. Tak sem s tym.

kamilka22
autor
29. nov 2011

moja dcerka dnes "klincovala" v Lidl-i. Na plne hrdlo kricala "mamiiii, mozem si tu prdnut?" Asi styria ludia sa smiali, az sa za brucha chytali....

katrinka8
29. nov 2011

@kamilka22 - a dala si jej povolenie??? 😀 😀 😀 To je super, si ma pobavila, teda dcerka 😀 😀 😀

lucka1987
29. nov 2011

@kamilka22 super teeema 😉
pridavam vyrok, sice nie mojho synceka, lebo ma len 2 mesiace, ale jedneho maleho 3 rocneho dievcatka, ked bola na nasich krstinach a kukala sa ako prebalujem mareka (marek sa smejkal ako vzdy) a ona zahlasila : " TETA, PLEČO MU ŠETKY ŽUBY VYPADALI ?" 😀

alebo vyrok takmer 4 rocneho mm bratranca : " MAMINA JA TA STRASNE LUBIM.. ALE KED SI PREC, TAK AJ TATA LUBIM " 😀

A vrozhovor s mojou takmer 5 rocnou sesternicou:
ja: ( v detskej izbicke) a kde spavas ty a kde misko?
ona: ja tu, a misko tam v tej mensiej postely... a mama uspava mna a tato miska, az kym nezaspime, a ked zaspime tak oni si idu lahnut do spalne a potom sa miluju 😀 podotykam ze v izbe bolo dalsich 5 dospelych ludi, okrem rodicov malej rebeky :D

lucka1987
29. nov 2011

kamaratova 4 rocna dcera na vylete v zoo komentovala chlapca v kociku (cca 3 roky) : preco tomu chlapcovi davaju jest ked je tak strasne tucny? 😀 no kedze som drzala za ruku malu nezbednicku... tak som sa len zacervenala a na pani, ktora koment pocula , tak som sa nevladne priblblo usmiala a cez zuby povedala ze pardon 😅

kamilka22
autor
29. nov 2011

Ja som pred nedavnom bola s dcerkou v obchode a ona cez ulicku nemohla uplne ku mne prejst, lebo sa jej nechtiac jedna pani postavila do cesty. A moja dcera nastvana, ze ako si to dovolila, zahatat jej cestu ku mne hovori:"uhnete mi, nemozem prejst"... hm, tak som vysvetlila, ze sa hovori s dovolenim, alebo prepacte.... na stastie sa na tom ta pani zasmiala...

lypka
29. nov 2011

moja malá 2 ročná neterr: tatooo rýchlo musím ísť cikať. a ked prišli na vecko tak zhodnotila, prdla som si musím spláchnúť 🙂

kamilka22
autor
29. nov 2011

@lypka no akoze, az mi slzy tecu...jak sa smejem 😀

kamilka22
autor
29. nov 2011

@strapco13 diky, zberam sa tam.

strapco13
29. nov 2011

@kamilka22 uvidis..smiechom si oci vyplaces 😀 😀 😀

danu