Maminy myslíte že by som si ráno všimla na dieťati keby v noci krvacalo z nosa??? Lebo som našla malej krvavé zaschnúť škvrnky na obliecke a neviem z čoho mala aj odretu bradu lebo spadla ale neviem ci to z toho..
@miriam1983 v nosteku ani okolo nošteka nemá nič..
Tak to bolo asi z tej brady. Mozno si v noci chrasticku odripla,troska krvicky jej kaplo a ranka zasa zaschla.
Ale ma odreninu aj na bradicke aj na nosteku zvonku zboku tam ma taky malý skbancek len sa mi nechce veriť ze by z toho toľko islo
samozrejme mohlo, mohla sa poskrabat... ak by krvacala z nosa (neviem preco by mala...), tak by si mala krvavy flak a aj tvaricku by mala spinavu niekde a nie skvrnky .
Tak neviem. Ja som myslala,ze myslis zvnutra nosteka. Ale niekedy vie aj mala ranka krvacat.
Urcite by si si to všimla, mala by napríklad zaschnutu krv pod nostekom ale v okoli dierok
Aj mala ranka môže dosť krvácať a na obliečke sa ti trebárs aj rozpije
deti sa v noci mam pocit ze najviac skrabu, takze sa kludne mohla aj poskrabat a ked mala chrasticky, tak mohla si aj tie odtrhnut. nerobila by som z toho velku paniku, je to uplne normalne.
podla mna by si si to vsimla, my ked sme boli decka tak u nas spavala mladsia sesternica a ta krvacala z nosa v noci strasne tazko a aj ked sa na to v noci nezobudila tak rano proste mala okolo nosa a v nose zaschnutu krv
Myslim,ze by mala zaschnutu krv aj v nosteku.