Maminky aj vy to máte tak, že ste najviac unavené a podráždené z toho, keď vám detičky nechcú zaspať /spinkať / nespinkaju toľko koľko by mali? Mňa to vždy tak rozladí a vynervuje, že som nakoniec z toho taká vyčerpaná... Ešte keď si pomyslím, čo bude v noci 🤯
Máte to rovnako?
@lamonita
mna tiez vedel plac, resp. rev uplne vyladit .....no nic, nechala som vyrevat, zo svojich poziadaviek som neustupila, ale mame rodinny dom, tak som si to mohla dovolit
neviem, co by som robila v byte
a ze nechce spat, zaspat? .....tak pojde neskor .....moja 3rocna tiez niektore dni poobede vobec nezaspi ....a potom vecer je uz viac nervna .....tak ide normalne spat
Najhoršie je, že si uvedomujem, ze som nervózna a myslím si, že syn to zo mňa cíti a je z toho nervózny ešte viac.
@marfa333 Jop, mame to tak vsetky. Ja sa tuzim v noci len vyspat. Ale z toho deficitu som tak unavena, ze nemam ani energiu nic menit a tak k dietatu vstavam x-krat za noc a kojim. Inak by vrieskal aj hodiny (odskusane). 💁♀️😅 rano uz celkom dlho pospi - az do 5tej 🤣 byvalo hůř (do 4). A v noci ked chce bdiet a hadzat sa po posteli a takmer z nej pada som tak zuriva jak tigrica, ze ho priatel radsej berie prec. 💁♀️ Takze frustracia je u mna tiez sposobena nedostatkom spanku. Ked bol mladsi si pamatam jak som s ruskom noci nervoznela a bala sa co zas bude…
Ja som byvala nervna z toho, ze sa skoro zobudil/respektive nezaspal na nejaky denny spanok. Ale nebola som nervozna kvoli tomu, ale pre ten strateny cas pre mna😃
Och tak je nás viac. Ako to zvládať? Ja som už tak vyčerpaná 😭
@marfa333 popros niekoho o pomoc, normálne, mamu, sestru, kamošku, susedu, nech ti ide pokocikovat von a ty si pospi. Nehanbí sa požiadať o pomoc. Ja som bola tiež taká hlúpa, že som všetko chcela zvládnuť sama, no keď som odpadla na ulici, už som taká frajerka nebola. Zrazu sa aj pomoc našla.
Ja som podráždená z dlhého a neutíchajúceho plaču najviac🤦♀️🤦♀️🤦♀️