Ahojte, myslíte, že vplýva na polročné bábo sťahovanie.
Teraz má 7m, sme tu mesiac a stále plače je nervózny, každú hračku hádže, nič ho nezaujme. Akonáhle prídeme na späť k mojim rodičom, kde sme bývali. Úplne vymenený.
kamoškin malý tak reval 4 mesiace, ale bol starší teda.... Šli keď mal asi rok a pol z dediny z domu kde bol denno denne s babkou a dedkom do paneláku v ba... Dlho to trvalo ale zvykol si kým prestal vykrikovat baba dedo... Ale podľa mňa čím menšie tým si rýchlejšie zvykne, predsa len rok a pol stary vníma viac ako 7 mesačný.... Držím palčeky a nech sa Vám dobre býva
Mňa čaká sťahovanie 4 ročný som zvedavá 😄
tiez mi ide skor to, ako to mas ty. dieta v takom veku je este dost "napojene aj na tvoje pocity
@sjuzn128 nemyslím si. My sme sa sťahovali keď mala dcérka 8 mesiacov a ani nepostrehla zmenu. My sme často chodili do domu, keď sme niečo robili bola pri nás tak už bola zvyknutá a úplne najlepšia bola moja psychická pohoda. Ja som sa do nového strašne tešila ze budeme konecne sami lebo sme bývali u svokrovcov. Ak si ty nervózna tak môže cítiť nervozitu aj z teba alebo mu nejdu zúbky?
@4stanka4 my sme tiež často chodili na byt, keď sa tu šlo niečo robiť...len nechápem, prídeme k mojim rodičom, kde sme bývali a tam je vpohode. Tu sa snažím aby sa tu mal čo najlepšie ale len sa to zhoršuje. Aj spánok sa mu zhoršil ten denný v noci spi vpohode. U našich sa prehral aj sám, kým som uvarila a tu nemám ani len čas sa najesť.
Zvykne si, je to jeho domov, kde su jeho rodicia, je to miesto kde bude rad