Ahojte, ako na vás a deti vplýva zmena času? Ja to dokážem zniesť, hocimi to nie je príjemné, ale pre syna je to dosť veľký skok. Ľudia si už zvykli, ale aj tak sa mi to zdá zbytočné. Neviem, či sa na tom ušetrí, alemyslím, že deťom,ktoré chodia zavčasu do škôlky, alebo ľuďom,ktorímusia zavčasu vstávať to robí problémy. Aký je váš názor?
@hedamaria na mna to nevplyva,ani na deti,mozno je to tym,ze taketo veci citovo neprezivam.
@hedamaria na mňa to teda vplýva, cítim že mi zmena času narušila môj biorytmus. Ked som bola malá a mladá, tak som to vôbec nevnímala, nechápala som o čom ľudía "točia", ale po mojej 40tke "ako keby uťal" a pochopila som 🙂 . A možno že je to aj tým, že ja skoro vstávam, tak ráno je ešte riadna tma, tak to cítim viac ako ostatní. Ale to prispôsobovanie organizmu novému času u mňa trvá asi tak 2-3 týždne.
@nikawero12 ja vstavam rano o 4,pre mna je rozhodujuce,kolko spim..a inak som v pospanku do 5:50.
Mam kolegov,co vstavaju o 3,aby o 4 boli v buse.
Od prveho dna sme zacali fungovat podla noveho casu a teraz po tyzdnu si to uz deti ani neuvedomuju jedine co sa im paci a mne vcelku nie je ze o 20.00 je est strasne vidno a niekedy je prakticky nemozne dostat ich domov inak nad tym neroozmyslam a cim menej to clovek rozobera tym sa skorej prisposobi
@hedamaria podla mna ta zmena casu je blbost. Moja si doteraz nezvykla,vstava podla stareho casu a aj ma,problem zaspat podla noveho casu. Navyse sa jej odvtedy pokazil popoludnajsi spanok. Ale napr.na syna to nikdy nevplyvalo.