Vodítko na deti

22. sep 2023

Čaute maminy aký máte názor pripadne skúsenosť s týmto? Totižto mam 2r ktorá má aktuálne obdobie vzdoru a nie vždy počúva a ešte mesačné bábätko..rada by som chodila na prechádzky po meste s oboma naraz no to sa aktuálne nedá kým som sama lebo neustále uteká a je to nebezpečné...vyskocilo mi toto tak nad tym premýšľam 😁

tanyan
22. sep 2023

Bezpečnosť je na prvom mieste... Určite sa budú mnohí pohoršovať a negatívne komentovať. Ale je to tvoje dieťa a ty si zaň zodpovedná. Ak to pomôže zabrániť nehode, tak to určite stojí za to... Je však aj možné, že dieťa ti to bude odmietať. Ale aj tak to za vyskúšanie stojí.
Ja mám iba jedno dieťa, ale tiež som v určitej fáze mala kúpený ruksak s vodítkom. Síce sme to nepoužili, ale bola som spokojnejšia, že to mám k dispozícii.

1234321
22. sep 2023

Autorka tebe by sa páčilo aby ťa dal niekto na vodítko? Dieťa nie je zviera✌️ hanbila By som sa už za tu myšlienku dať na vodítko dieťatko, kľudne ma skritizujte, zanadavajte ale môj názor to nezmení. 👍✌️

stanulienkat
22. sep 2023

Je to perfektna vec. Ty vies ake mas dieta, nepytatj sa inych. Ja som pouzivala casto. Dietatu som zachranila niekolko rozbitych lebiek a nosov. Mala som zvedave dieta, co mi nechcelo dat ruku ani za svet a nonstop padalo tak, ze si nedalo pred seba ruky-rovno bola hlavicka zo stoja. Takze za mna urcite. To nepochopia mamicky, co to nepotrebovali.

anonymous87
22. sep 2023

Inak tu som to nasla za necele 4€
https://www.mall.sk/detske-cestovne-pomocky/ver...

zuzanaete
22. sep 2023

@1234321 Asi nezazila dieta zdrhac. Radsej voditko a pohorsit niektorych ludi ako vidiet dieta pod kolesami auta.

nikasmile
22. sep 2023

Napíšem ti takto. Budeš tu mať veľa pohoršujúcich komentárov, preskoč ich. Keď vodítko, tak na popruh, nie toto. My sme ho nemali, ale neboli sme ďaleko od toho. Ten, kto fakt nebol v situácii s dvoma malými deťmi, kde to staršie len uteká a neposlúcha, nevie. A nie je to výchova milé dámy, proste niektoré deti majú také obdobie a treba ho vydržať, aj u nás prešlo.

acer11
22. sep 2023

Je to veľmi dobrá pomôcka...aj batohy a klasické popruhy s vodítkom.Aj mne sa dieťa raz len "tak" rozbehlo na cestu.A áno, dávali sme pozor...

stanulienkat
22. sep 2023

@nikasmile aj ja som mala popruh-okolo hrudnika, take traky.

melanta
22. sep 2023

@1234321 lepšie keď dieťa skočí pod auto, hlavne že nebude mať vodítko určené pre deti z dôvodu bezpečnosti. Sú rodičia, pre ktoré je bezpečnosť dieťaťa prvoradá, ale rešpektujem tvoj názor, že pre teba nie.

zuzanaete
22. sep 2023

Ja som raz pouzivala taky ruksacik pri jednom dietati, ktore v sekunde vedelo zmenit smer a utekaaat. Mal aj surodenca, takze v sekunde riesit, ci 1 dieta nechat same stat na ulici a bezat alebo dufat, ze beziace si to rozmysli a vrati sa. Dlho sme to nepouzivali, lebo sa mu to nepacilo. Ale tak pochopil, ze bud prestane utekat alebo bez voditka chodit nebude.

nikasmile
22. sep 2023

@stanulienkat to na ruku mi nepríde bezpečné 😬

melanta
22. sep 2023

Autorka, kúp radšej vodítko popruhy, nie toto. Iných nerieš, nie sú podstatní, podstatné je, aby ti dieťa nevbehlo na cestu či niekam cyklistovi do cesty.

zuzuliennka1
22. sep 2023

tiez mi syn zdrhal, utekal, necakal,.. “chodit” sa naucil vlastne az skoro 4rocny, dovtedy LEN beh.. stale, vsade, nonstop…
mala som kupene popruhy, ale nechcel ich na seba, takze ja som to dlho riesila kocikom, do 3,5r myslim, lenze ty mas ml. dieta, cize toto sa neda…
kup. odporucam ale tiez skor popruhy, nez naramok…
a na blbe komentare kasli, kto take dieta nezazil, nepochopi

martina2ve
22. sep 2023

Ja som to mala pre syna, lebo ist s nim do tesca bola jedna nahanacka, krik, vyskakovanie z vozika.. tak dala som si doviezt z USA-vtedy to u nas nebolo.
Vela ludi sa pohorsovalo aj pytalo s usmevom, ale pre mna to bola velka pomoc..

masinka
22. sep 2023

My sme mali ruksak s vodzkou, pouzili sme ho parkrat v najhorsom obdobi vzdoru. Pri troch detoch to bola niekedy divocina. Co si myslia okoloiduci mi je ukradnute, ked mi dieta zrazi auto, tak budu zase mudri jak radio ze preco som na dieta nedavala pozor.

nika23t
22. sep 2023

Och, pri mojej najmladšej, ktorá uteká naraz každým smerom sama nad týmto uvažujem... A pre komentujúcu
@1234321 ani plienky by sa autorke asi nepáčilo mat na sebe, napriek tomu ich deťom dáva. Ani mixovana a nekorenena strava nie je nič moc, ale deťom to dávame. A takto sa dá pokračovať do nekonečna. Hanbiť sa majú niektoré mamy za úplne iné veci.

1234321
22. sep 2023

@melanta prečo by malo skočiť dieťa pod auto :D rozmýšľaj 🤣🤣 ale jasne sú matky, ktoré radšej dajú vodítko a čumia do mobilu 👍 tak jasne, pohodlnosť nadovšetko 🤦‍♀️

vera519
22. sep 2023

Ja som mala deti po sebe tiez mi prva stale utekala ale kupila som surodenecky kočik a bolo vybavene ak som niekam chcela ist. 👍

1234321
22. sep 2023

@zuzanaete počúvaj ma 🙂 ak sa raz rozhodnem mať dieťa tak ho predsa nedám na vodítko. Aj keby som od rana do večera za ním mala lietať. Aj ty kúsok zapni mozog 🤦‍♀️

2006_1211
22. sep 2023

Myslím ze není sa za co hambit určite lepšie mať takéto vo dítko ako keby sa ma dieťa rozbehnúť na cestu a nikdy nevieš čo sa stane. Bezpečnosť je na prvom mieste

nikha2809
22. sep 2023

@1234321 najlepšie sa radí takým, čo žiadne dieťa ani nemajú, že?😂👍🏻

1234321
22. sep 2023

@nikha2809 mám dieťa ale rozhodla som sa ho mať a venovať mu svoj čas a nie mobil na prvom mieste a vodítko🤦‍♀️ niektoré mamy sú fakt mimo

lily246
22. sep 2023

@1234321 hahaaa jaaaj ty ešte ani nemáš dieťa a radíš tu 🤣🤣🤣 moje dieťa tiež chcelo letieť stále na cestu, mohla som pol roka vysvetľovať, kričať, utekať za ním, zdrapnúť ho do vzduchu a odnášať, v noci k nemu vstávať každých 45 min, atď atď...na čo to písať takej čo deti nemá, veď materstvo sa o to zrejme raz postará 👌

1234321
22. sep 2023

@lily246 🤦‍♀️ pisem vyššie, že dieťatko mam. Len ja som taká, že mobil dávam nabok nie stále v ruke 🙂 🙂

nikha2809
22. sep 2023

@1234321 jasné 😉

selest
22. sep 2023

Je to super vec hlavne koli bezpecnosti ak mas dieta ako bolo nase ze prosto sa rozbehlo a bezalo napriec dobrodruzstvu a bolo mu jedno ktorym smerom chceme ist, ci je tam cesta plna aut ci rieka atd. Len toto na ruku neviem ci si 2r uz nevie vypnut alebo vyvliect

acer11
22. sep 2023

@1234321 dokonalé matky nemusia používať vodítko...

lily246
22. sep 2023

@1234321 čo máš stále s tým mobilom? Autorka píše, že má ďalšie bábätko v kočíku a staršie jej odbieha, čítaš vôbec, či len si fabuluješ? Ty si uvedomuješ, že ona môže mať úplne inú situáciu ako ty? Možno býva na mieste, kde je rušná doprava, alebo sa musí dostať na ihriská cez nebezpečné križovatky a cesty a ty možno na konci sveta, kde prejde 1 auto denne. Možno má 3x živšie a neposlušnejšie dieťa ako ty. Nevidíš si ani na špičku nosa.
Autorka, určite si to zaobstaraj, bezpečnosť je prvoradá 👍

1234321
22. sep 2023

@lily246 chudák tvoje deti teda. Ľutujem ✌️

autor
22. sep 2023

Ďakujem za relevantné odpovede😊. Tiež rozmýšľam, že asi budú lepšie buď popruhy alebo batoh, lebo sa bojím, že by jej to na rúčke bolo nepohodlné a tiež, že by to vyvliekla alebo odopla😁 ..používala by som to, len kým by sme prišli napr. na ihrisko proste tú cestu kedy je to ozaj nebezpečné..máte nejaký konkrétny batoh alebo popruh, ktorý ste mali a bol dobrý?

A @1234321 jasne, že keď máš 1 dieťa tak máš takýto názor - za tým sa dá behať ale nie keď máš v kočíku novorodenca a idete cez cestu napr alebo do obchodu 🤦‍♀️ ved počkaj , keď budeš mat 2 alebo 3 deti zistíš ako hlúpo si reagovala a sama sa budeš na tom smiať 😁