Ahojte idem si k vam pre radu, uz tretí den sa synovi na tvaricke a krku objavuju pupence , ktore do 3 minut aj hneď zmiznú, nic nove som mu jest nedavala aby to bola alergia. napriklad dnes sa buchol a hned kolo toho udreteho miesta sa vytvorili pupence..neviete co to moze byt? Pridavam aj foto
Alergia .. mne sa to robí na rukách pri silnej reakcií s alergénom .. beriem zodac alebo fenistil keď mám doma ..
Kojíš? Ak áno, možno si niečo zjedla ty a dostalo sa to do mliečka. Ja som takto zjedla kesu orechy a malý sa normálne vychádzal pri tom, ako som ho nakojila
@catherine1989 nekojim vobec ,maly ma rok a papa uz normalne a nic nove som mu neskusala ani davat ,ja sa len bojim aby to nebola žihľavka
Mne sa to tiez robilo z alergie - cierne korenie - vysadila som a nerobia sa mi. Vyzerali tak isto.
@danielocka32 Sleduj ci sa to nezvacsuje, pripadne nemení farbu. Syn mal takéto na začiatku ovcich kiahni - po 1-2 dňoch sa mu to naplnilo hnisom + vyhodilo sa mu ďalších 100 a bolo to jasne.
@lenkakravcova len to je divne ze jemu sa to vyhodi a do par minut zmizne tak je klud hodinu a zase a tak ideme do okola od piatku
@danielocka32 Tak to bude niečo iné, ovčie kiahne tak nemiznu. 🤔
@danielocka32 Nič nové si mu nedávala.......ani piť? Ani lieky? Vitamíny? Dojcis? Čo ješ ty? Prací prostriedok? Zvieratá? Dezinfekcia? Krém? Vlhčené obrúsky?
Jednoducho mu niečo vadí ......
@jankapepe nedojcim ani nic nove nepapal nepil,aj teraz spinkal , zobudil sa a tam kde mal otlacene automaticky pupence a zmizlo to
@danielocka32 práci prášok? Aviváž? Vitamíny?
Dakujem vam za pomoc prisli sme na to ze to spôsobila ra výživa v kapsicke
@danielocka32 je to žihľavka, objaví sa po chvíli zmizne o hodku sa objaví inde. Najprv pupáčiky, zväčší sa to sčervenie, zleje do mapy, zmizne a znovu inde, moja to mala že žihľavka alergická reakcia na niečo co mala v strave posledných 48 hodín, je to 2 dní dozadu niečo zjedenie a dva dni to potom telo ešte vylučuje. Treba vám doktorku nech dá fenhistilky kvapky, ps nie som doktor a môže to byť aj parazit vraj. Alebo prášok, alebo pesticídy a éčka. Raz mala aj z banánov z iného obchodu.
Môže to mať vraj aj v puse alebo aj vo vnútri na orgánoch, to je nebezpečné, tak vám treba zistiť na čo je alergický.
@danielocka32 dajte radšej nabudúce ovocko pod mixér. Bude dobre,neboj.
@denisa098 bola aom u obvodnej sfleku povedala ze žihľavka len teraz zistit co to sposobilo
@danielocka32 čokoľvek co ste zmenili za posledných 48 hodín, môže to byť aj ovocie napr, z iného obchodu. Prášok, aviváž, mlieko, v spomeň si co všetko papal. Inak mali by ste ísť na diétu a postupne zaraďovať.
Môj malý mal tiež také, objavovalo sa mu to na rukách, nohách, brušku a po chvíli zmizlo.. Neriešila som to s doktorkou, zistili sme, že to mal z iného druhu rajčín, aké sme dovtedy kupovali
@danielocka32