Viete mi poradiť, čo to môže byť na synovej tváričke?

danielocka32
22. mar 2020

Ahojte idem si k vam pre radu, uz tretí den sa synovi na tvaricke a krku objavuju pupence , ktore do 3 minut aj hneď zmiznú, nic nove som mu jest nedavala aby to bola alergia. napriklad dnes sa buchol a hned kolo toho udreteho miesta sa vytvorili pupence..neviete co to moze byt? Pridavam aj foto

danielocka32
autor
22. mar 2020
danielocka32
autor
22. mar 2020
danielocka32
autor
22. mar 2020
sunny8
22. mar 2020

Alergia .. mne sa to robí na rukách pri silnej reakcií s alergénom .. beriem zodac alebo fenistil keď mám doma ..

catherine1989
22. mar 2020

Kojíš? Ak áno, možno si niečo zjedla ty a dostalo sa to do mliečka. Ja som takto zjedla kesu orechy a malý sa normálne vychádzal pri tom, ako som ho nakojila

danielocka32
autor
22. mar 2020

@catherine1989 nekojim vobec ,maly ma rok a papa uz normalne a nic nove som mu neskusala ani davat ,ja sa len bojim aby to nebola žihľavka

chantalka86
22. mar 2020

Mne sa to tiez robilo z alergie - cierne korenie - vysadila som a nerobia sa mi. Vyzerali tak isto.

lenkakravcova
22. mar 2020

@danielocka32 Sleduj ci sa to nezvacsuje, pripadne nemení farbu. Syn mal takéto na začiatku ovcich kiahni - po 1-2 dňoch sa mu to naplnilo hnisom + vyhodilo sa mu ďalších 100 a bolo to jasne.

danielocka32
autor
22. mar 2020

@lenkakravcova len to je divne ze jemu sa to vyhodi a do par minut zmizne tak je klud hodinu a zase a tak ideme do okola od piatku

lenkakravcova
22. mar 2020

@danielocka32 Tak to bude niečo iné, ovčie kiahne tak nemiznu. 🤔

jankapepe
22. mar 2020

@danielocka32 Nič nové si mu nedávala.......ani piť? Ani lieky? Vitamíny? Dojcis? Čo ješ ty? Prací prostriedok? Zvieratá? Dezinfekcia? Krém? Vlhčené obrúsky?
Jednoducho mu niečo vadí ......

danielocka32
autor
22. mar 2020

@jankapepe nedojcim ani nic nove nepapal nepil,aj teraz spinkal , zobudil sa a tam kde mal otlacene automaticky pupence a zmizlo to

jankapepe
22. mar 2020

@danielocka32 práci prášok? Aviváž? Vitamíny?

danielocka32
autor
22. mar 2020

Dakujem vam za pomoc prisli sme na to ze to spôsobila ra výživa v kapsicke

denisa098
22. mar 2020

@danielocka32 je to žihľavka, objaví sa po chvíli zmizne o hodku sa objaví inde. Najprv pupáčiky, zväčší sa to sčervenie, zleje do mapy, zmizne a znovu inde, moja to mala že žihľavka alergická reakcia na niečo co mala v strave posledných 48 hodín, je to 2 dní dozadu niečo zjedenie a dva dni to potom telo ešte vylučuje. Treba vám doktorku nech dá fenhistilky kvapky, ps nie som doktor a môže to byť aj parazit vraj. Alebo prášok, alebo pesticídy a éčka. Raz mala aj z banánov z iného obchodu.

denisa098
22. mar 2020

Môže to mať vraj aj v puse alebo aj vo vnútri na orgánoch, to je nebezpečné, tak vám treba zistiť na čo je alergický.

denisa098
22. mar 2020

@danielocka32 dajte radšej nabudúce ovocko pod mixér. Bude dobre,neboj.

danielocka32
autor
23. mar 2020

@denisa098 bola aom u obvodnej sfleku povedala ze žihľavka len teraz zistit co to sposobilo

denisa098
23. mar 2020

@danielocka32 čokoľvek co ste zmenili za posledných 48 hodín, môže to byť aj ovocie napr, z iného obchodu. Prášok, aviváž, mlieko, v spomeň si co všetko papal. Inak mali by ste ísť na diétu a postupne zaraďovať.

denisa098
23. mar 2020

@denisa098 aj pesticídy a éčka, môže to byť aj parazit, moju aj odčervila vermoxom nakoľko sa hrala v piesku na ihrisku v tom čase a už sa žihľavka neobjavila.

janba
23. mar 2020

Môj malý mal tiež také, objavovalo sa mu to na rukách, nohách, brušku a po chvíli zmizlo.. Neriešila som to s doktorkou, zistili sme, že to mal z iného druhu rajčín, aké sme dovtedy kupovali