Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť, aká môže byť značka týchto plienok? Dostali sme ich v plienkovej torte a sú dobré, chcela by som ich kúpiť. Ďakujem 🙂
Kaufland
To su tesco plienky
Tesco sovičkové plienky a už sa ale nepredávajú..
@juliana188 tesko ale uz sa nevyrabaju
Staré tesco plienky, už sa nevyrábajú. Neviem ako nové, ale počula som, že za to nestoja už.
Mne sa môj malý z týchto nových vyhadzal ja by som už nový variant nekupila
@juliana188 presne nebolo nad tieto.na nove kazdy nadava.tiez sme presli na lidl plienky od lupilu
Ja tiež používam Lupilu z lidlu a som spokojná,vyskúšaj 😉
Na tento styl ma teraz kaufland ale nie wikies co maju od zaciatku ale tie nove Bevola sa volaju v bielom obale a su super. A za 5.50 v akcii
Ja každému odporúčam Dada plienky, ozaj sú super, aj cenovo aj kvalitou. Ak máš blízko do pl v biedronke kúpiš za 4e v akcii, fialové za, 5.50 a je tam viac ks v balení ako v ostatných značkách. Alebo sa dajú objednať na nete a do 2 dní máš doma.
Zatial najvacsiu chvalu som pocula na lidlove a potom este aj dm plienky. Cena v porovnani s kvalitou je super a da sa na nich celkom usetrit v porovnani s inymi znackami
Jj su to stare tescove boli super tie nove su soce tensie ason mi pridu ale neviem nejak ma neoslovili
Ďakujem žienky, len ste ma nepotešili, že sa už nedajú kúpiť, ale aspoň už nemusím po nich pátrať 🙂 ešte raz ďakujem
Tesco urcite
@juliana188 nové tesco sú pod názvom fred and flo, ja som ich už mala a su v pohode, cize vyskúšaj uvidíš.
@juliana188 ak chces vyskúšať Dada plienky...mám ich v ponuke.
su to plienky, Tesco - uz ich nekupite, nevyrabaju sa. Fakt boli super .... . Nove - su pod novou znackou Fred a Flo, no daju sa zohnat este na modrom konikovi, ked natrafite. Ale aj z Lidla su super Lupilu, su velmi jemne a nepretecu.
Tesco lovi
Podla mna tesco