Vhodný čas na dávanie hračiek u 2-mesačného bábätka?

keremiova
8. máj 2020

Ahojte. Ano, mozno vam tato otazka moze prist ako vtip :D No naozaj by som potrebovala poradit kedy je ten vhodny cas davat nejake hracky babatku. Totizto ta moja ma 2 mesiace aj 2 tyzdne a neviem ci s tymi hrackami este chvilu pockat alebo nie. Vacsinou ked je hore tak ju davam na taku podlozku pre deti a tam si objavuje nozicky alebo rucicky. Mohla by som jej teda uz pomaly davat nejake hracky ci ju to este moc zaujimat nebude?

keremiova
autor
8. máj 2020

Este som zabudla povedat ze v postielke nejake hracky samozrejme ma, aj v kociku. No uz jej mozem davat aj take tie hrkalky atd?

linda117
8. máj 2020

Jasne mozes 🙂 moja malinka ma teraz 15 tyzdnov a uz cca tri tyzdne dokaze uchopit hrkalku ked jej ju podam do rucky, paci sa jej aj hrazdicka a na tom povesane hracky 🙂

keremiova
autor
8. máj 2020

@linda117 dobre dakujem 🙂 Hracky uz nejake kupene mame no ja som len nevedela ci sa jej ich uz teraz oplati davat 🙂

queen_mary
8. máj 2020

Pomaly skusat a trenovat isto mozte 🙂 asi si tie hracky este moc neuzije 😅 ale aj to pride 😊

hdpe
8. máj 2020

Určite, ja som už v 2 mesiacoch dávala pod hrazdičku. Aj keď si ešte sama neuchopí hračku, či hŕkalku, tak treba skúšať jej dávať do rúčky, postupne sa bude zlepšovať a pästičku otvárať.

dominikamacakova
10. máj 2020

Ukazuj jej ciernobiele karticky, alebo sa daju kupit montessori knizky pre babatka. Moja je z toho hotova. Take babo este nevidi farby, iba vyrazne obrysy takze hracky ano, ale podla toho ake 🙂

adelakom12
1. jún 2020

podla mna kebyze je kupis nieco taketo a das jej to ked lezi na podlozke alebo tak, je to OK.. a potom mozes este pouzit rumbagule, ja som kupila rumbagule od kidmania a tak take tie hracky ako didaktická kocka, chodítko atd.. :D https://www.kidmania.sk/eshop/drevene-hracky/c-...