Ahojte. Ano, mozno vam tato otazka moze prist ako vtip :D No naozaj by som potrebovala poradit kedy je ten vhodny cas davat nejake hracky babatku. Totizto ta moja ma 2 mesiace aj 2 tyzdne a neviem ci s tymi hrackami este chvilu pockat alebo nie. Vacsinou ked je hore tak ju davam na taku podlozku pre deti a tam si objavuje nozicky alebo rucicky. Mohla by som jej teda uz pomaly davat nejake hracky ci ju to este moc zaujimat nebude?
Jasne mozes 🙂 moja malinka ma teraz 15 tyzdnov a uz cca tri tyzdne dokaze uchopit hrkalku ked jej ju podam do rucky, paci sa jej aj hrazdicka a na tom povesane hracky 🙂
Pomaly skusat a trenovat isto mozte 🙂 asi si tie hracky este moc neuzije 😅 ale aj to pride 😊
Určite, ja som už v 2 mesiacoch dávala pod hrazdičku. Aj keď si ešte sama neuchopí hračku, či hŕkalku, tak treba skúšať jej dávať do rúčky, postupne sa bude zlepšovať a pästičku otvárať.
Ukazuj jej ciernobiele karticky, alebo sa daju kupit montessori knizky pre babatka. Moja je z toho hotova. Take babo este nevidi farby, iba vyrazne obrysy takze hracky ano, ale podla toho ake 🙂
podla mna kebyze je kupis nieco taketo a das jej to ked lezi na podlozke alebo tak, je to OK.. a potom mozes este pouzit rumbagule, ja som kupila rumbagule od kidmania a tak take tie hracky ako didaktická kocka, chodítko atd.. :D https://www.kidmania.sk/eshop/drevene-hracky/c-...
Este som zabudla povedat ze v postielke nejake hracky samozrejme ma, aj v kociku. No uz jej mozem davat aj take tie hrkalky atd?