Ahojte, prosím Vás o radu. Nedávno ma kamoška zvozila akú nevhodnú obuv dávam malej. Nie nevhodnú značkou ale veľkosťou. Kupujem poväčšine cez bazár. A riadim sa podľa vnútornej dĺžky. Prikladám fotku vnútornej vložky. Je tam vyznačené miesto, kde nemá byť noha (vyznačila som to aj farebne) či som to zle pochopila?
Dakujem moc za radu.
Dieta nema nosit topanky po surodencovi a nie po cudzom dietati
Ja som to vzdy chapala tak, ze cierne vyznacuje nadmerok, ktory je pre dieta vhodny. Takze som kupovala tak, aby malo nozky v bielom a mohla jej prerast do cierneho. Lebo zase kupovat topanocky tak, aby aj po podrasteni nozky bola stale v bielom, to je primoc. Ani dospely nevie dobre chodit ak ma nadmerok z kazdej strany centimeter a nieto uz male dieta.
Mne osobne dcera pri nadmerku 1cm a viac zakopavala.
@prettiness
@ruzasipova ďakujem krásne
@lenuliatko84 vďaka za názor. Ale iné matky robia omnoho horšie veci, ako ja to že kúpim dcérke na dvor použité topánky. A zásadne vyberám topánky vo veľmi dobrom stave. Ale ak ani to nie je podľa Vás ok, môžem napísať číslo účtu aby ste mi prispeli.
Myslela som ze jej to nerobi dobre na nozku,dieta pred nou mohlo smatlat.vzdy sa da kupit aj na dvor lacna alternatina napriklad v deichmane
Čo presne bolo podľa tvojej kamarátky nevhodné?
A co je podla kamosky nevhodne? Male, velke, ci ake. Vnutorna vlozka topanky nic nehovori o skutecznej velkosti. Kup si meradlo plus12 (ca. 10 E) a odmeraj nohu dietata a vnutornu držku topanky. Ak obě cihla zhoduju mas perfektně topanky (velkost) aj s 1,2 cm nadmerkom.
nozicka ma byt na tom bielom, cize spravne ze cierne miesta su ohranicene odkial pokial