Zdravím, ako riesite tieto teplá? Používate ventilátor? Ja používam ventilátor aj keď je v izbe trojmesačná dcéra je to problém? Nemôže sa jej niečo stať?
nepouzivam uz len kvoli sebe, vadi mi na oci.. malu niekolko krat denne kupem 🤷♀️
tiež vôbec nepoužívame ventilátor a nemáme ani klímu ..oboje nám vadí aj dospelým, pri bábätku by som na 100% nepoužila
Máme vonkajšie žalúzie a cez deň keď je horúco nevetrám
Rozdiel teploty je 10 stupňov ...v byte mám 28 a na balkone v tieni 38
Pred pár týždňami jak boli prvé horúčavy používala som aj nefukal priamo na nás bol otočený na stenu len aby prúdil vzduch a na druhý deň mala malá prasknutú cievku v očku keď sme stým boli u doktorky tak hneď prvé čo povedala že prievan a ventilátor a mala som to teraz ju radšej kúpem viac krát za deň
Ja by som pri dieťatku ventilátor nepouzivala. My to riešime tak, že nenecháme cez deň horúci vzduch z vonku prejsť do bytu a taktiež slnko. Čiže cez deň mame zatvorené okná a zatiahnuté žalúzie... takže sa nám byt takto nenahreje. No a potom večer keď sa trochu ochladí pootvarame okná a poriadne vyvetrame byt a ideme spať v pohode stým, že sa nemusíme roztopiť
S ventilátorom opatrne a je to veľmi malé bábo,asi by som neriskovala. My máme ale vo vedľajšej miestnosti
prievan, zapal ocnych spojiviek urcite by som ventilator pri nej moc nepustala, radsej viac krat okupat