Travite cas s detmi od rana do vecera? alebo ich nechavate, aby sa hrali same? je potrebne im stale venovat nejaku pozornost a ucit ich nieco?
@keira samozrejme , ze s nimi nie som od rana do vecera... su dvaja, tak sa zahraju aj sami... ale aj ked je dcerka v skolke, maly sa vie zahrat aj sam... Podla mna nie je nutne, aby sa rodicia detom plne venovali od rana do vecera... Samozrejme, ze vela chvil travime aj spolu, ale ucim ich aj samostatnosti... 😉
nieje dobre sa venovat detom cely den...musia mat priestor pre svoju fantaziu a aktivity...i ked, ked je zamraucane dieta, tak je to tazke...moja teaz pozera rozpravku a krmi babiku , chlebikom co som jej dala do ruky 😀
jasne , vsak by som sa opustila 🙂 sam v izbe sa hra , pozera rozpravky ,robi bordel ako normalne decko.ako pise luba28 to ma pobavilo ze samozrejme ze nespim😃😃😃👏👍super;) ani ja nespim, vacsinou chystam jest alebo robim veci doma, nemozem byt snim zavreta v izbe to sa neda.
ja ju tiež nechám hrať samú, neskáčem celý deň len okolo nej, keď varím, je pri mne a vyhadzuje misky zo šuplíkov, tak isto jej stačí, keď som s ňou v obývačke, ona sa hrá a ja si pozerám seriály, ale hráme sa aj spolu, väčšinou naháňačky
Ja tiez nechavam deti hrat sa same, resp. kedze su dvaja tak sa zahraju aj spolu. A aj napriek tomu niektore veci nestiham 🙂 .
nechavam ich same robit co najviac :D a ked nieco odo mna chcu tak rychlo utekam sa schovat :D :D
@keira osalela by som,....nas sa pohra aj sam nejaky cas,....samozrejme,ze nespim,ked sa hra,ale nie som otrok mojich deti,.....