Ahojte maminky, uz dlho sa sem odhodlavam dostat...mam chlapceka ma 1,5 rocka a uz od narodenia ma velke problemy s bruskom...chjodili sme kade take po dokroroch, osnach, gastrach a nakoniec aj homeopat...jednoducho bolievalo ho velmi brusko a do pol noci mi byval aj 12 razy hore..stale mi vraveli to prejde, ked zacne chodit, uz chodi, a aj ked problemy s bruskom prestali, prislo este cosi horsie...nase noci su strasne.reve, mervaci, prehadzuje sa...uz som vela razy zmenila miesto postielky...a dufala, ze sa to zlepsi...ked sa na neho kazdy vecer pozriem spinka ako na oblaciku, lahnem do postele a strasne zacne plakat, metat sa.,..akoby mal nocne mory..ani panovi ukludnit..jedine co che je mlieko..avsak ked ho nedostane v dostatocnom mnozstve, reve dalej..cez noc vypije liter mlieka a to si nevymyslam..cez noc sa velmi casto budi a velmi place...ja uz neviem co s nim...naozaj...preto pisem sem, ci nemate podobnu skusenost...ja neviem kam uz mam ist..a co s nim mam robit...
@mysiacik212 ahoj moj maly 15 mesacny ma teraz tiez take obdobie katastrofalne :( je nepokojny, prehadzuje sa, rozprava zo spanku, a vzdy krici mamaaa a pyta si prso. Cucne si, zaspi na 20 minut a zasa... zuby by to nemohli byt? Moj ma uz 16 ks ale tie trojky este nie su cele vonku, myslim si ze ho bolia ony. Keby si skusila dat maleho k sebe do postele neukludni sa? Alebo gel za zubky?
@evitka83 aj ja sa toho obavam, pretoze nocne mory som mala prednedavnom aj ja...:/ masasaze? celeho telicka? a nejake specialne olejceky? a na co je dobra ta voda? ja uz inak tiez nad vselicim rozmyslam..:/
@babatkoo ano ked je najhorsie, spi pri mne, ale nechem bo hned si zvyja krpec maly :D :D aj zuby mu idu..ale tie sa mu tlacia uz velmi dlho...stolicky...ale neviem ci to s tym suvisi...tpo je strasny plac...
@mysiacik212 do mandloveho oleja som jej miesala esencialne oleje z firmy doterra. Drahe jak slak, ale fakt pomaha, mam odskusane na sebe, tak som kupila aj malej. Vraj sa maju masirovat iba chodidla, ale ja som cele telo. Sol vraj stiahuje z miestnosti negativne energie, sny a pod. cisti to vraj priestor. Vyskusala som a funguje...Este si pamatam, ze mi kamoska radila v tehotenstve kupel z cistca (bylinka). Bolievala ma hlava a nemohla som tabletky, 3x som si v tom umyla tvar a ruky a vyliala a prisambohu za 5 minut bola bolest prec. Ona to vraj pouziva aj na svoje deti, ked byvaju umrcane. Vecer ich v tom okupe a vyleje vodu. Za 20 min vraj spia ako drevo. Na malej som to este neskusala 🙂 Skratka zufale situacie volaju po zufalych cinoch 🙂
@evitka83 anooo cistec poznaam, sama si ho zbieram a susim, inak asi hned zajtra ho v nom okupem...este som pocula aj cosi so zapalkami..len neviem presne co a ako..aaa inak tu sol vyskusaaam asi aj hned...staci mala misticka aaa trocha soli? skusim pozriet, mala by som mat aj doma nejake olejceky...skusim vyskusat...
@mysiacik212 klasicka miska na musli, davam 3 lyzice soli. Oleje pouzivam levandulovy a este jeden ochranny,ale je to taka zmes byliniek
@mysiacik212 moze mat nocne mory, my sme mali donedavna to iste. tiez uz som skusala kadeco, ked sme ju museli cele noci nosit na rukach. Nakoniec som sa uchylila k masazam chodit po kupeli esencialnymi olejmi a na policku nad postielku davam misku s vodou a solou. Znie to ako sarlatanstvo, ale fakt je, ze odvtedy mi mala spi v noci kludne. Zobudi sa na mlieko, ale stiahne flasu a spi dalej. Pokial vyslovene v noci place, tak sa nieco deje...bud zuby, alebo je chora, ale tie nocne mory zatial presli...klop klop na dvere