Ahojte, neviete mi niektora poradit? Dcerka ma rok, poslednu dobu velmi place vecer, ked zaspava. Niekedy zacne plakat uz pri zaspavani a niekedy pospi pol hodinu a potom sa zobudi s prenikavym placom. Trva to asi polhodinu a potom zase zaspi. Strasne krici, nepomaha ani dojcenie, dokonca ho vtedy odmieta. Par dni mala zapchu, ale to ju uz preslo a cez den pekne kaka. Cez den je uplne o.k., nic ju neboli, smeje sa, hra sa a vecer to vzdy vypukne. Nemate s tym niekto skusenost, co to asi tak moze byt?
uska ma ani nenapadli....zubky jej idu, ale ze by tak krcovito plakala? ked jej islo prvych 6 tak to prezicala uplne v pohodicke...
ak začína chodiť a bežká veľa cez deň môžu ju večer začať bolieť nôžky, kĺby, od vyčerpania... alebo tie zúbky, ušká... no moja malá má tiež vyše roka a občas sa zobudí v noci, tiež s prenikavým plačom, ale kričí že "tato tato" .. tak ja predpokladám, že sa jej čosi sníva alebo si na neho spomenie,lebo ho vidí málo,nakoľko je často v práci.. možno je to aj niečo citové a nemusí ju nič bolieť.. neboj isto to prejde 🙂 držím prsty
@natalyas a uskaa ju nebolia,alebo zubky????vecer to väcsinou zacina,.....