Veľké dieťa - malé nočníky

meryska
9. aug 2013

ahojte maminy, moj syn je tak trochu vacsi 🙂 mame problem, aj by chodil na serblik ale mu su vsetky male, cez den chodi na zachod alebo do travy 🙂 ale v noci je problem, kupelnu mame cez poschodie a to nechce ist ani za svet, sem tam sa vycika polospiaci do nocniku po stojacky ale vacsinou si chce sadnut a neni sanca aby cikal dovnutra, PORADTE PROSIM KDE KUPIT A AKY NOCNIK, cim vacsi tam lepsi.

k_a_j_k_a
9. aug 2013

@meryska my sme mali opacny problem 🙂 obe dcerky mi do kazdeho nocnika prepadali 🙂 skus popozerat u rodicov, ci nemaju stare nocniky, tie boli take vacsie, aspon, co sme mali my. Inak potom len chodit po obchodoch a skusat 🙂

egyptanka
9. aug 2013

skus tento http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/noc... a ked uz nebude potrebna ta nocnikova cast tak mozes pouzit redukciu na velke wecko.

darzneba
9. aug 2013

@meryska nasi sa vedeli aj ako 6-7 rocny vycikat do tej klasickej, co vsade dostat s kacickou

meryska
autor
9. aug 2013

@darzneba nula bodov, ked si tam sadne, pipika tam nenatlaci a ma ho dohora jak fontanku 🙂

marcela1992
9. aug 2013

@meryska nás má len rok a pol a mame doma 3 nocniky a vsetku su mu len tak-tak...myslim ze o par mesiacov budeme mat rovnaky problem 😒

hameeda
9. aug 2013

@meryska: mali sme ten isty problem, tak sme kupili taky hraci s kacickou, co ma vyssie operadlo a davam ho sadnut naopak

meryska
autor
9. aug 2013

@egyptanka dakujem za radu, rovno som pisala prosbu o rozmery 🙂

meryska
autor
9. aug 2013

@hameeda vyskusame 🙂 dakujem

meryska
autor
9. aug 2013

@marcela1992 ked mate kupelku dost blizko tak neboj

katy1979
9. aug 2013

My sme mali chicco ma dost vysoku prednu cast

meryska
autor
9. aug 2013

Ono je problem hlavne to ze ma silne stehna a pupik, takze ked si sadne vsetko sa to natlaci na predok serblika a sa mu pipis tymy sunkami zdvihne a strieha hore, keby mali serbliky tak o 5cm dlhsiu sedaciu plochu bolo by to ok

meryska
autor
9. aug 2013

@anjelicek26 neuveris ale je, presne tento mame, a esteasi tri dalsie 🙂

anjelicek26
9. aug 2013

@meryska - fuha to je aky velky tvoj syncek? Nas vyse trojrocny tam ma miesta az az...

meryska
autor
9. aug 2013

@anjelicek26 2apol roka a 18kg vyzera ako 4 rocny 🙂

anjelicek26
9. aug 2013

@meryska - aha tak, tak to sa nas 13,5 kilovy fakt nechyta 😀 Asi vam ostane fakt len uz chodit na zachod...

hameeda
9. aug 2013

@meryska: skúste, u nás to napadlo manžela, asi už sa nemohol pozerať na to ako stále čistím koberec

hameeda
9. aug 2013

@meryska : možno vám to vyjde lebo náš mal tiež 17 kg a 2,5 roka, za mesiac bude mať 3 roky a má 21 kg a nočník funguje

meryska
autor
11. aug 2013

@hameeda vasa rada cikat "naopak" je k nezaplateniu, kupila som najvacsi serblik v meste a malemu som ukazala ze si ho moze chytit naopak a hacat si aj sam, paci sa mu to ze nemusi cuvat a triafat sa ritusou na serblik ale haca si na neho obkrocmo, drzi sa vpredu operatka a potom sa na neho este aj dopredu opre, no pohodicka ukrutna, krasne rozkroceny a ani kvapka vonku, VELMI PEKNE DAKUJEM!!!!

hameeda
11. aug 2013

@meryska: nie je za čo som rada že som pomohla 🙂