Večerné zaspávanie - tipy

kristina28918
17. jan 2022

Ahojte mamičky.
Mám 2 dcérky 3r a 9 mesačnú.
Zaujímalo by ma ako uspavate detičky cca do 1roka. Ja uspavam kojenie leží na posteli a potom prekladám do postieľky. Keď bola menšia zaspala aj na rukách. Časom by som chcela aby zaspala pri fľaši UM a dáma v postieľke.

martyzpp
17. jan 2022

@kristina28918 kvoli zubkom neodporucam zaspavanie pri flasi. Najlepsie je urobit si vecerny ritual. Flasa, sprcha, umyt zubky, precitat rozpravku na dobru noc a zhasnut. Lezat pri detoch a vyparit sa, prip. im pustit audiorozoravku.

mamina0078
17. jan 2022

Ja som zástancom od narodenia len v postieľke.

elizabet173
17. jan 2022

@kristina28918 od narodenia ´v postieľke prisunutej k mojej posteli. Hladkaním, držaním za rúčku. Ani kojenie, ani fľaša, ani hojdanie na rukách. V troch rokoch, večera, sprcha, prečítala som rozprávku, to ležal pri mne, pozeral obrázky, pomojkali sme sa, postieľka, pusa, do pár minút spal

evqa93
18. jan 2022

@kristina28918 Zdravím, ja mám 11 mesačnú dcérku, a zaspáva mi tak, že do tej 16 max 17tej spí od tej 13 niekedy 14 tej a potom ju dám spať až okolo 22 a to tak že ju vezmeme do spálne kde mame postieľku priloženu k posteli, chvíľu sa poblazni a za chvíľu si ľahne vedľa mňa vypita si mliečko a zaspí a spí mi do rána, no deti sú nevyspytateľné niekedy sa to otočí a zaspí neskôr a potom nocujeme do 12, 1😄