Vy dávate detičkám vankúšik proti zalezaniu hlavičky ? Ak áno, dávate mu ho úplne úplne vždy ( do postieľky, na deku prípadne do prenosnej kolísky) alebo len niekde? Resp. Keď dieťa uložíte spat nabok s hlavou nabok, ale po čase si ju samo otočí na stred, čo robite vtedy?
Obe moje ak mali na boku a dali si ju na stred, nechala som tak. Nemali ani jeden uležanu hlávku. Teda my sme nemali vankúšik len na boku bývali a vo den normalne na deke bez všetkého.
pouzivala som babymov lovenest vankusik v postielke aj v kociku, ide o to, ze ma hlavu v tej priehlbinke a tym padom si tu hlavu nezlezi, hybat nou do stran normalne moze 🙂 po 3M sa uz vedel zosuchnut mimo vankus a polohuje sa sam, nas preferoval jednu stranu, preto som mu ho davala
Vhodný do 3 mesiacov potom už dieťa sa hýbe a nevydrží na Tom ..malému to nepomohlo nakoniec pomohla helmicka 😊nosil 2 mesiace 23 hodín a mesiac len na spánky a dnes má.tri roky a hlavičku krásnu
Ahoj,ja som davala vankusik ked maly zacal mat jemne zlezanu hlavku. Chcela som na noc,no malemu sa to nepacilo,teda len cez den ked bol hore som ju pouzivala. Pomohlo to. Ak budes chciet, mozem ti poslat zdarma ten co som pouzivala...pozri na mojom bazari...