Mamicky, chcela som sa spytat, ktore ste dali babatka zaockovat proti rotavirusu sirupom Rotarix a doplacali ste za vakcinu v lekarni vyse 40 eur. Preplatila Vam to neskor Vasa poistovna ak ste doniesli blocek? Dakujem.
Nam poistovna nic nepreplatila. Mame vszp
Aj nam preplatila myslim do polroka, dovera.
@queen_mary to je zo zákona, musí preplatiť. Aj my sme VšZP a preplatila
Mame vszp, poistovna to preplatila automaticky
Aj nám VšZP pre platila prišiel šek
Nemusis vobec nic nikam posielat, preplatia ti obe vakciny...mne prisiel domov sek, mam VšZP
@queen_mary nám preplatila
@evinka3007 a prosim vas, museli ste mat ockovania do pol roka veku dietatka? Lebo to nemozem nikde najst..dakujem
Baby, stalo sa vam, ze babo vyvracalo vacsinu latky?:o Moja druhu vajcinu vyvracala asi po 2 minutach po podani a vraj je to ok a nemame jej dat nahradnu...
Ahojte Mamičky ak by bola nejaká Mamička čo chce zaočkovať na rotavirus kľudne sa ozvite. Mám doma injekciu od 18.1.2021 je skladovaná v chladničke. Škoda aby prepadla. Na cene sa môžeme dohodnúť. Ďakujem
@brezza ahoj, prosím ta a preplatili plnú sumu tých dvoch vakcin co je okolo 80 eur?
@monika2605 nepamatam si presne, bolo to minuly rok, ale velku cast, tusim nie celu.
@brezza ďakujem
@smajluska ano preplatila nam to VSZP automaticky. Prvu aj druhu vakcinu. V lekarni sme zaplatili za kazdu 41€ a po case nam do schranky prisiel 2x sek na 33€🙂
@siera_springs naša malá dostala druhu dávku 22.4.2021...znamena to ze nemusím nič nahrávať do peňaženky zdravia že to automaticky zuctuju a pošlú šeky?
@martina_durikova to by aj mna zaujimalo..
Dala som syna zaočkovať,predsa dostal rotavírus a aj sme pobudli v nemocnici ..už u druhého som bola múdrejšua
@martina_durikova
@monika2605
To nie je benefit penazenky zdravia, preplaca sa to automaticky. Ale zuctovanie robia kazdy 1/4 rok, takze vam to nepride hned a ani nepride plna suma.
@martina_durikova prave nam prisiel sek, vsetko vratili dokonca aj doplatky za lieky
@monika2605 ja som dnes volala do všeobecnej a povedali mi že to treba nahodiť do tej peňaženky
@martina_durikova my sme nenahadzovali a prislo
Preplatia to automaticky, nemusíš nič nosiť. Je to na predpis a teda v zázname. Vyplácanie je každý štvrťrok. Nieje to aké plná suma. Pár eur odrátajú