Maly pribral 1kg za mesiac. Teraz ma 7600g .. neni to prilis vela? A obvod hlavky ma 42cm .. neni ten obvod hlavky na dany mesiac vela? Kolko vazili vase 3 mesacne deti?
Nasa pribrala 800g za 2t, takze kilo za mesiac nie je vobec vela.
Môj bol včera, má skoro 4,5 mesiaca. 7930 gramov a obvod hlavičky tuším 44 bol.
Známy majú len o týždeň staršieho a už má cez 10 kíl. Macko je to. Ale zdravý.
Každé dieťa je iné, iné sa narodí, inou rýchlosťou rastie. Hlavne nech je zdravé, spokojné 😊
Každé dietatko rastie inak ,aj ma inú štartovaciu váhu..my mame v sobotu 3 mesiace a 5,5 kg hlavicka skôr menšia a 61 cm ..narodil sa 2 340 a 44 cm..takže ja som spokojna ..A za 10 dní sme pribrali 700 g ..takže 1 kg na mesiac isto nie je veľa.. ale toto strážia pediatri ,treba im verit
Na 3-mesacne dieta je 1kg za mesiac dost ale nie nejako extremne. Teraz by sa uz malo priberanie spomalit.
Ako velky sa narodil?
Moj maly ked mal 3m a 1 tyzden tak vazil tusim 7350g alebo tak nejako ale narodil sa velky, mal vyse 4kg.
optimalny vahovy prirastok je ak sa nemylim 150-200g tyzdenne u tak maleho dietata, takze 1 kg za mesiac nie je az taka katastrofa, nas mal v tom case cca. 7.5 kg a hlavicka 43 cm (narodil sa a mal 4.5 kg a tej vacsej hlavicke vdacim za krasny zazitok pri porode)
Tak moj sa narodil s vahou 3780g .. davam mu aj prso aj UM .. a papa niekedy aj po 4 hodinach.. a neni ani velmi baculaty..skor by som povedala ze je dlhy .. ma 65cm neviem kedze moja prva taku vahu mala ked mala pol roka 🙈
za mesiac kilo? to je nič oproti môjmu, ktorý ako novorodenec pribral 1 kg za necelé 3 týždne...
ja som kojila - takže to bolo ok