Ahojte..áno v prvom rade moja chyba.
Naše dieťa má 8mes.dneska bolo fakt teplo a v aute sme jej dali dole čiapku keď sme vystúpili u našich som išla dnu a s dieťaťom bol na dvore otec a keď som vyšla skoro ma porazilo dieta bez čiapky...nefúkalo dáko extra iba dáky jemný vánok ale bojim sa že mohol byť spotenž aj keď velmi nie ked ju v aute nemal na hlave....akonáhle som to uvidela som tú čiapku dala na hlavu ale bolo to dobrých 5 minut...maminky však sa nič nestane...☹️
@matkahelka ďakujem🤗
Nič sa nestane. 🙂 Držte sa!
@ankare ďakujem.😇
Koľko stupňov bolo vonku? U nás napríklad 23, tak teplo nemáme doma ni keď kurime. Neboj sa nič nebude, obzvlášť za 5 minut v takom teple.
@viestta Ďakujem krásne.
nas uz tiez ciapku nenosi ma 9M 🤷♀️ ked som vonku v tielku a sukni, tak dieta to bez ciapky prezije 🙂 ked je na slnku ma siltovku, inak nic
@petamich ďakujem krásne.
Ahoj, asi si nikdy nezila v UK. Tam deti snad nikdy nenosia ciapku. V zime su rozopnute, lahko oblecene a ziju. Prve dieta, ze? Prestan sa tyrat, kokso, tych par minut bez ciapky prezije. Je teplo, ty by si bola asi stastna v styroch vrstvach naobliekana?
Netreba sa riadit rocnym obdobim a mesiacom v kalendari, ale pocasim. A kludne aj vo februari by bolo ok, aby bolo dieta bez ciapky. Zalezi od pocasia. Skor ochorie nababusene spotene dieta ako to chvilu menej oblecene.
V USA su deticky bez capice stale a s bosymi nozkami. Ciapky im davaju ked je fakt zima.
Ty si ako ja, tiež hneď stres z každej somariny 😉😊. Nič sa mu nestane.... držte sa 🥰
Ďakujem vám krásne za všetky odpovede❤❤❤
moja nemalana hlave ciapku nikdy . len ked isla z porodnice.. a cuduj sa svete ma uz 8 rokova zije...
Boli sme na lyzovacke a anglicanka vedla nas, male dieta na rukach, overal vyhrnuti pod kolena, nohy hole, obute gumaky. Zaspal na rukach, hodila ho na boby a maly spal. Kamoska maleho naobliekaneho, sedel v sankach, pancuchy, overal, fusak, deka a dostal zapal pluc. Verim, ze malemu anglicanovi nebolo nic. 😊
@54tinka54 Neviem, preco nedavaju v mnohych krajinach v zahranici, ale pytala som sa pediatricky, ze preco sa na SK davaju aj v horucavach. Ze ked sa dieta spoti a malo by mokre nozicky a trosku by pofuloval vetrik, tak aby mu nebolo chladno na nohy. Podla mna to je skor osviezujuce a v takych horucavach mu zima nemoze byt. A ked je chladnejsie, tak je to o otuzovani.
moja ma 4 mesiace a je bez ciapky uz asi 2 tyzdne. ved je teplo. na slnku ma klobucik, v tieni nic. ani v kociari nic.