V ktorých hodinách chodíte von v lete s ročnými deťmi?

fazulka21
15. jún 2021

Ahojte baby. Keď sú horúčavy, v ktorých hodinách chodíte s ročnými deťmi von? Na ako dlho?
Ďakujem

elizabet173
15. jún 2021

@fazulka21 ked pojdes od 8,00 do 10,00 a potom az po 18,00 a vyhladavat tien, bude tp ok. Najlepsie rano, kef je chladno

tyaja5
15. jún 2021

ja som chodievala len doodbeda do nejakej 11 a potom az okolo pol 5 sme chodili von

ewka9
15. jún 2021

Doobeda tak od 10:30 max do dvanástej, a potom až po 15:00

katulienkax
15. jún 2021

po 18? by som sa zblaznila tolko dlho doma, sla som pravidelne kolo 16 v lete von a co najviac v tieni. Nikdy sme z tepla neumreli

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rucka77
15. jún 2021

ako cez veľké horúčavy to nie , ale tam možno sa dajú nájsť aj u vás také tie tienistné choničky, aby ste nemuseli chodiť stále len po priamom slnku. inak potom len doobeda a potom až po tej 4

fazulka21
autor
15. jún 2021

@katulienkax no po 18tej ani mne sa nedá, veď o 19tej chodí moja Lia spať už. Doteraz chodievam okolo 16tej, len zas o 17tej pápá, tak preto mi to nevychádza. Vy dávate deťom papať vonku?

tara42
15. jún 2021

@fazulka21 ja chodievam s rocnou doobeda a potom najskor o tej 15:30-16:00 ale vsetko zavisi od pocasia. Ked bude cez 30 urcite s nou pojdem aj neskor ako o 16:00. Davam jej aj vonku papat ked to tak vychadza.

jarnajar
15. jún 2021

Chodila som od 8:00 do cca 10:30, max. 11:00 a potom po 17:00. Desiatu sme mali vonku, aj malú večeru.

fazulka21
autor
15. jún 2021

@jarnajar dajte inšpiráciu na také jedlo na von. Ja stále nosím iba chrumky a maximálne maslový croissant 🙂

jarnajar
15. jún 2021

@fazulka21 u nás bola desiata vždy ovocná, takže v lete veľká škála 🙂 A inak hocičo aj normálne som brala napr. aj na výlety a pod., keď bolo treba aj varenú stravu. Mali sme takú jedlovú termosku, kde to vydržalo mimo vplyvov prostredia. Ale popravde moja dcéra sa ešte minulé leto veľmi nehrnula do jedla, hoci mala už 1,5 r. Čiže viacmenej som bola rada, ak niečo ochutnula 🙂

katulienkax
15. jún 2021

@fazulka21 pokial vonku ze len prechadzka tak iba ovocie, vyziva alebo ako hovoris chrumky, vzdy normalne jedlo doma pred prechadzkou a potom zas doma po prechadzke

fazulka21
autor
16. jún 2021

@jarnajar ked tá moja šelma má už 10 zubov, ale ovocie akosi nechce hryzkať. Dokonca jej nechutí ani melón 😀 Pečivo nerobí problém. Možno skúsim ten dudlik na ovocie 🙂

lavender273
16. jún 2021

@fazulka21 co znamena ze horucavy? 🙂

zuvelyn
16. jún 2021

rano od cca 8 do 10 potom ma spanok, obed, hrame sa dnu a vonku ideme opat okolo 3-4 a sme az do vecera. Byvame ale v RD cize vacsinou sme na zahrade. Na prechadzku ideme bud skoro zrana o tej 8 a potom pred spankom po veceri okolo 6. inak sa hrajeme na terase v tieni alebo pod stromami, v bazene etc

nykkushka
16. jún 2021

My máme chalaňa rok aj nejaké mesiace a pokiaľ nie je vonku 35 a viac stupňov sme stále na vzduchu, mam problém ho nahnať domov.
Doobeda ideme von ked spinká a potom zostaneme kým nejde obedovať. Vždy sa nájde nejaké tienisté miesto a zas slniečko mu neublíži 🤷‍♀️ (netvrdím že je niekoľko hodín na priamom slnku). A poobede rovnako počas spánku alebo sa vyspinka doma a potom ideme von, buď v kočíku, v trojkolke alebo beháme len tak 🙃😊.
A ako mlsanie davam doobeda ovocie alebo ovocnú kožu, poobede buď nejaké chrumky alebo mu robím domáce muffiny, placky, dolky, poprípade pečivo...

lavender273
16. jún 2021

@fazulka21 cim skor rano, a snazili sme sa najst ihriska kde bol tien. Ked mala jeden rok, mojej to bolo jedno kde je,ci doma alebo von. Doma sme sa zahrali (pri totalnych horucavach). Uz ked bola vacsia jej bolo totalne jedno ze vonku peklo ..ona ruka hore, ja som som umierala od tepla 🤭

fazulka21
autor
16. jún 2021

@lavender273 nad 30 cca. Keď pere slnko, je bezoblačno 😁 ale v podstate mi stačia odpovede, doteraz sme chodili od 16tej von, takže budem pokračovať 🙂