Ahojte, v koľkých mesiacoch ste šli s bábätkom na kúpalisko, aquapark?
V 6m jsme byli na dovolenke a vyuzivali hotelovy bazen. Ale na celodenni vylet do aquaparku bych si netroufla ani ted v 13m 😅 nicmene jsem vidavala na koupalisti i novorozence, uprimne mi bylo smutno i za ne, jak se v 38 stupnich parily ve “stinicich” stanech. Ale kazdeho vec.
Ahoj, ja som bola na verejnych kupaliskach, ked mal syn okolo roka. Ja som hlavne riesila dezinfekciu v bazenoch (chlor a ine veci, co sa tam davaju). Su stanovene limity na dezinfekciu v bazenoch. V detskych bazenoch by sa mal dodrziavat nizsi limit, vhodny pre deti.
My sme sli raz aj do velkeho bazena na jednom kupalisku, ale odtial nas plavcik poslal prec s malym, ze je tam vela chloru.
Ja som chodila od troch mesiacov na baby plávanie s oboma, skriatok bol prvýkrát pri mori ako osem mesačný, na normalne letné kúpaliska sme chodili až po roku, ale to skôr kvôli mne, ja slnko a kúpaliska nemusim.
od 6M chodime na baby plavanie, asi 8-9M mal, ked sme boli na wellness pobyt, kde bol aj detsky bazen a necely rok mal, ked sme sli na dovolenku k moru, kde bol hlavne v bazenoch