Dobrý deň.. Prosím vás, malému periem veci v lovela gél, dnes som na ňom zbadala také červené fľaky... Malý má 12 dní.. Myslíte že to môže z gélu? Aký by ste mi odporučili neparfumovany? Kúpila som v Dm nejaký, neviem názov, ale troska smrdí
Ja som prala v lovele ale tiež začal mať malý fľaky..periem v persil sensitive
Teraz som kúpila na skúšku savo gél ... Na odporúčanie.
Bábätkovské oblečenie jedine v Chicco a vždy bez problémov
https://www.euronabycerny.com/c/156/baby-care?p...
Odporúčam Euronu detskú radu Eco Mimi.
Sú to produkty Natural bez SLS/Sles
Bez parabenov
Bez alergénov
Bez syntetických farbív.
Sú vhodne pre osoby z extremne citlivou pokožkou nielen pre bábätka ale aj dospelých a a pre tých či sú citlivý na vyššie uvedené zložky .
Bohužiaľ komerčne obsahujú plnidla aj Lovela a to sa môže prejaviť alergiou začervenanie podráždenie svrbením pokožky a ekzemom .
Ahoj jednoznačne Lovela hlavne zo začiatku potom rôzne značky hlavne sensitive a na škvrny mydlo jelenie...😊
Tierra Verde-gel z mydlovych orechov,neparfemovany
Kedze dcerka mala casto ekzem z roznych znamych znaciek gelov,periem uz 2 roky iba v Oli Batola,obycajny praci gel,ma jemnu prijemnu vonu,takisto avivaz Oli Batola Sensitive.
Persil sensitive gél
Ocino my perie už 4 roky lovela práci gél a aj avivaz veľmi pekne to vonia
@maximilie voni po hruškách veľmi jemno.
https://www.euronabycerny.com/sk/c/91/praci-pri...
Môžte si precitat zlozenie.
Ja mám aj vzorku .
Ja som prišla v Bubi gél aviváž som nedávala susim v sušičke . Zehlis malému veci ?
Periem v bupi
@1katus1 áno zehlim
@simona92101 kde to kúpim?
Videla som to len v Kauflande.avivaz stoji okolo 1.49€ a praci gel 4.99€.nie je to znama znacka,ale ja som spokojna,kedze dcerka je alergik a zo vsetkych znamych detskych prostriedkov mala vyrazky.navyse sa mi paci,ze nema silnu vyraznu vonu,ale taku jemnu prijemnu detsku.
Oli Batola nikdy nemala nic na pokozke. Ma 8 m.
Ked velmi sa zaspini dam na noc do vody a pridám sanytol. Potom operoe v oli batola
@simona92101 aj mi toto používame, spokojná som
Dcérka ma ekzém, kúpila som prášok Bio volá sa Jelen a po ňom ma pokožku v poriadku