V čom dať spinkať mesačné bábo, ktoré je balené na široko?

katuskacn
7. máj 2020

Ahojte. Od dnes by sme mali zacat balit nase 5tyzdnove babo nasiroko, aspon 2 mesiace...Uvidime, ako to bude znasat, ale moja otazka je, ze v com spavaju vase babatka v tomto veku? My sme nasu uspavali a aj nechavali spavat v zavinovacke, co tym padom asi nebude realne. Nejake tipy a triky, co vyskusat?

Dakujem 🙏🏼

romanka_369
7. máj 2020

@katuskacn ahoj.. My sme malu davali len do overaloveho pyzama nato plienky na siroko a sup do postielky😉..a cca od dvoch mesiacov bola v spacom vaku..

patka06
7. máj 2020

Pyžamkový overal ..pod tým plienka a zabalená na široko

bibg
7. máj 2020

@katuskacn Ahoj, mne napriklad dr povedal ze mam v noci syna nechat vyspinkat bez postoliek. Cely den aby bol na siroko zabaleny a na noc mu to dat dole nech sa vyspinka. Vraj deti lepsie spinkaju 🙂

lauren8m
7. máj 2020

@katuskacn aj nasa musela byt viazana nasiroko. Dostala som tip na taketo nohavicky. Zdali sa mi prijemnejsie ako klasicke postolky s plienkou. Konzultovala som to s ortopedom, ku ktoremu sme s nou chodili, ci je to postacujuce resp rovnako dobre.
To sme dali navrch oblecenia co mala na sebe, teda na spanie na pyzamo.
Musela to mat 23hodin za den - iba na kupanie resp prebalovanie dolu.

ajka0207
7. máj 2020

@katuskacn preco by nebolo realne dat ju do zavinovacku, balili sme na siroko a nevidim ziadny problem.

bagre
7. máj 2020

@katuskacn dávali sme normálne dupačky alebo overal. A zavinovačku tiež keď boli deti naučené tak spať.

katuskacn
autor
7. máj 2020

@lauren8m aj my mame mat 22 h na sebe a toto sa mi celkom pozdava. Tvoj ortoped s tym suhlasil ako s alternativou? Skonzultujem to tiez s mojim. Zda sa mi troska nepokojnejsia a placlivejsia dnes, tak neviem, ci je to tym viazanim, alebo len bezny vyvin.
@bagre a v zavinovacke to bolo ok? Ked sa napr. tak nepritiahne. Neviem si velmi predstavit, ze by nespala v zavinovacke, lebo ma este stale Moorov reflex a len tak ulozena by bola stale hore.

lauren8m
7. máj 2020

@katuskacn ano, povedal ze bud to alebo klasicke postolky. Ze je to adekvatna alternativa. Po kontrole bolo vsetko v poriadku. Drzim palce.

bagre
7. máj 2020

@katuskacn hej v pohode,drobec to neriešil. Ale určite by riešil keby sme mu vzali vankúš 😁 - v tom spal do 4 mes. Baliť nám kázali len mesiac... pred 13 rokmi sme dcéru do polroka - to bol des 😧

katuskacn
autor
8. máj 2020

@bagre
@lauren8m vdaka baby 🙂 a ako ste takto fungovalii cez den? Normalne ste vsetko robili, alebo ste citili tym balenim nejake obmedzenia? My sme jej teraz zabalili postolky na oblecenie a vyzera, ze je to rovnake a zrejme prijatelnejsie pre malu. Myslite, ze to je ok?