v com chodite kocikovat ked prsi aby ste sa citili komfortne?? kludne aj konkretne linky!
@shee11 kde sa da najst ten kupon?
@delphineta napr. tu v skupine aboutyou alebo cez google, nepoznam presne tie stranky.
Ja tiež gumáky, mám letnú verziu a potom aj takú priam zimnú, vysoké zateplené gumáky ktoré môžem nosiť keď je síce zima ale je všade roztopený sneh, rifle a väčšinou pršiplášť, je dlhsi takže nepotrebujem nepremokave nohavice https://www.lovely.sk/bonprix-prsiplast-na-gomb.... Mám tento ale ako pozerám je vypredaný.
@shee11 vdaka
Ja mam pršiplášť z gate
Normalne oblecenie a dazdnik 😀
@dominikamacakova cize jednou rukou tlacis kocik v druhej dazdnik? je ti to tak pohodlne hodku dve vonku??
Ano uplne v pohode 🙂 Ani ma nenapadlo dat si prsiplast alebo co, ale zas na dve hodiny nechodim, lebo ked dam igelit cez kocik, tak mam pocit, ze dieta nema dost kyslika.
@dominikamacakova hej chapem. nas igelit ma take sietkova e prieduchy po stranach tak dufam ze dycha tade.
Ja nosím nepremokavu bundu a nepremokavé gate a nepremokavé topánky pripadne gumaky a keď niekam idem že nechcem mať na sebe napr omoknutu bundu tak normálne dáždnik.