V akom veku ste prvýkrát vzali svoje ratolesti do divadla alebo do kina?

somtuporady
24. okt 2020

Zdravím 😃😃keď už máme kina a divadlá zatvorené, veľmi by ma zaujímalo kedy - v akom veku - ste prvý krát vzali svoje ratolesti do divadla alebo kina. Myslím samozrejme predstavenia detské. Ď. Veľa zdravia všetkým 🙂

prasiatko30
24. okt 2020

@somtuporady do kina ked som videla, ze obsedia cely film viac/menej u jednoho ditka to bolo tesne pred 3r u druheho trochu neskor ale tiez okolo 3r. Divadlo si uz nepamatam ale tak detske predstavenie okolo 4-5r, koncert miestnej symfonickej bandy - robili koncert pre deti - tak to bolo okolo 2-3r i ked po prvej polovici sme museli odist. Balet v nejakych 6-7rkoch - tam bol problem ten ze dost neskoro zacinal a mladsia mi tych poslednych 20 min zaspavala ale ked balet maju velmi radi. A pred koronou sme mali plan ist na operu to mali 10 a 13 r - prejavili zaujem deti ja som myslela ze ich tomoc bavit nebude ale mladsie ditko zahlasilo ze uz je cas vidiet aj operu 😂

adamadent
24. okt 2020

U nás málo veľký úspech bábkové detské divadielko keď mala dcéra 4roky kocúr v čižmách predstavenie trvalo 25 minút.

0silvia0
24. okt 2020

@somtuporady urcite v skokarskom veku, ale presne si nepamatam. Ale kino ich bavilo viac.

hettinka
24. okt 2020

@somtuporady ako školákov do kina. Do divadla na detské predstavenia sme nechodili, raz sme boli na Spievankovo a na take predstavenia tu v kulturáku okolo 4-5 rokov mohli mat.

kristina2412
24. okt 2020

@somtuporady Do bábkového divadla sme išli ked mala dcera 2,5roka a do kina ked mala 4. Od 5 rokov sme ju začali bravat na balet, neskor na operu. Sama chcela vidiet "naozajstné" divadlo a velmi ju to baví doteraz.

miadi
24. okt 2020

Tak naozaj vydrzala kino 4.5r bolo to frozen 2 no ku koncu uz frflala ze kedy to uz skonči 😂potom videla Elsu v novych šatach a chcela ich na Halloween. .. v 4 r videla divadlo janko a Marienka v slovencine v habakuky a velmi sa jej pacilo este niekolko mesiacov po tom spominala ako bosorka vytiahla nož a deti z prvej laviice s krikom vyskocili a bezali sa skovat.

asia83
24. okt 2020

@somtuporady Na tie predstavenia s tými Smejko, Tanculienka, Miro Jaroš, Spievanka, Zahrajko...prvýkrát keď mala 3 roky, nech z toho aj voľačo má.

cariad
25. okt 2020

@somtuporady
Najstarší, teraz má 7,bol keď mal 3 na Pirates from Carribeanean predstavení, potom o pol roka na Snowwhite potom keď mal myslím 4 a1/4 na Lion King. Stredná mladá slečna prvé v 3rokoch Aladin potom keď mala mala 3,3/4 roku v New Yorku na Broadway na Frozen a boli sme aj na King Kong. A ešte v pred rokom boli na pantomíme a odvtedy bohužiaľ nič. Tohoročné predstavenia všetky zrušené bohužiaľ. Tak nám to bude chýbať.