V akom veku dieťa vydrží pozerať animák?

28. okt 2024

Ahojte, zaujima ma v akom veku si Vase dieta zvladlo pozriet na jedenkrat cely animak (disneyovku), taky cca na hodinu a pol. Nas 2-rocny to este na jedenkrat neda, tak som zvedava, ci uz na Vianoce budeme moct spolu pozerat Polarny expres alebo to zvladne az nabuduci rok. Dakujem 🙂

ssimusska
28. okt 2024

Synovec, tiež 2 roky zvládne celú Dobu ľadovú naraz.

sara07
28. okt 2024

neviem , držala som deti čo najviac od animakov a hlavne od dlhších
polarny expres za mna sa ti bude možno báť , máte času dosť si ho pozrieť aj neskôr

akrobrab
28. okt 2024

V 3,5 roku prvykrat pozeral film - Hlada sa Nemo a potom Levi Kral 1 a 2. Skor sme neskusali, cas pri telke ma dost limitovany. Este sme si spolu pustili Na vlasku, ale to ho nezaujalo.

petamich
28. okt 2024

Nas ma 3.5 pomaly a nechce pozerat rozpravku, nevydrzi ani 3 min. (skusali sme, ked bol chory, snaha o to aby oddychoval), je to podla mna vysoko individualne.

slavomira236
28. okt 2024

Moja najmladsia do 2rokov ani nevedela ze telka existuje mozno aj dlhsie..

marianarem
28. okt 2024

Moj uz bude mat 5 a este nevidel takuto rozpravku. Aj som mu skusala cosi pustit, ale nebavilo ho to. Ale ako vyrobit 10 roznych strojov z prackoveho motora, tak to by vydrzal tu hodku a pol podla mna 🙂
Tiez uz cakame na nejake spolocne vianocne pozeranie, ale myslim, ze ani tento rok sa este nebude konat. Alebo teda jedine tie prackove motory 🙂

minenkak
28. okt 2024

Chudá dieťa ti naozaj chceš aby vydržali sedieť a dívať sa hodinu a pól

kikusenka1
28. okt 2024

Moj syn mal 2 roky keď videl polárny expres a je to jediná rozprávka ktorú vydrží pozerať celu

leveta
28. okt 2024

Moja takmer 6rocna nevydrží dopozerať 10minutovú rozprávku, nie ešte film.
3.5rocná ak ju niečo zaujme vydrží možno 15minut ale či by dokázala zopakovať čo videla pochybujem 🤷

diewcatqoo
28. okt 2024

@marianarem to je ako moj syn. Ale toho nebavili prackove motory, ale elektricke stlpy. Ostatne deti pozerali v TV rozpravky alebo YT videa pre deti a to moje ako sa zakladaju istice na elektricke stoziare 🙂
Btw, prvu rozpravku, ktora mala vyse hodiny, vydrzal pozerat od zaciatku do konca az v 7 rokoch.

biglovemom
28. okt 2024

V 5r vtedy bola aj v kine 1x☺️

marianarem
28. okt 2024

@diewcatqoo Fiha, aj tie istice vyzeraju zaujimavo 🙂 👍

rk123
28. okt 2024

moja ma 3 roky a vydrzi max 30minut 😀

deedol
28. okt 2024

je to velmi rozne, moj mal asi 5 a pol, ked dal 90min film prvykrat. presne to boli tieto vianocne, polarny expres a grinch. kamoskina mala od 2r sedi a pozera, ta uz videla hadam viac animakov ako ja.

domka222
29. okt 2024

Môj 5 ročný ešte nevidel tak dlhú rozprávku celú 😀

ivik4
29. okt 2024

Moj az v 5tich

guudy
29. okt 2024

Ja tu teraz asi budem za staru, ale naozaj v 2 rokoch polarny expres? Ved to nema absolutne ziadnu sancu ani len pochopit. A teda, ako si naucis, tak mas.
Nasi boli velmi kludnej povahy a prve filmy napriek tomu pozerali az okolo 4-5 r. Cas sme travili hranim spolocenskych hier. Pozerali max teletubbies a mickeyho klubik. Ano, je to 15+ r dozadu.

bytc20
29. okt 2024

Tak okolo 2,5r uz bol schopny pozriet celu rozpravku Auta. A ja teda vobec neviem, co je zle na pozerani rozpravok 🤷‍♀️ Ved tu pani nehovori, ze mu bude pustat telku od rana do noci, ale ide o spolocne straveny rozpravkovy vecer na Vianoce. My zase so synom (11r.) pozeravame na Vianoce kazdy rok Pelisky. Strasne sa na to tesime 🤩

nicol_10
1. nov 2024

Moja má pomaly 4 roky a pri telke veru nevydrží sedieť, nebaví ju telka..ani rozprávky, nič, radšej sa hrá s bábikami 🙂