Mam dotaz. Dcerka ma 12.tyzdnov a posledne dni sa zacala dvihat v postielke, laicky povedane vyzera to ako brusaky keby robila.
Desi ma to akosik. Mate s tym skusenosti?
@radkako normalna vec u dietata.
@radkako aj moja to robila , prestala to robiť keď si v 6. mesiaci sadla
@radkako nehladaj problem tam, kde nie je. Robi to kazde dieta ❤
kukla som fotky a videa v telefone a moja to robila tiez v takom veku okolo 3 mesiacov
@radkako môj to robí od 3 mesiacov takže je to v pohode nemusíš sa báť 😁
aj moja to robila. gastro problem by sa tatko vobec neprejavoval. to by brucho uvolnovala, nie napinala a navyse, tam by bolo aj vracanie, ci ine prejavy.
@radkako je proste sikulka 😊😊
@radkako ok,a le toto s tym nesuvisi. aj moja mala reflux, ale toto robila bez problemov. proi refluxe po najedeni strasne plakala. ako baby pisu, toto robi diet auplne bezne. ved sa nemoze v 10m rovno postavit na nohy. dieta musi trenovat a spevnovat svalstvo a to postupne. najskor sa zacina pasenim konikov, potom napr., aj toto,c o robi tvoje dieta, potom sa uci pretacat. no napr, pretacanie je subor mnohych pohybov, pri ktorom je dolezite aj drzanie tela, urcita poloha tela v momente toho pretocenia. toto vsetko si diet amusi nacvivit. a dieta sa zuacina pretacat v 4m. mate na to 1,5m a to nie je tak vela na to,a by si vsetko natrenovala a skusila sa pretacat.
moja toto presne robila. aj by som ti tu dala foto, zial mam novy NB a fotky mam na CD a nemam citacku CD. nechapem preco to tam teraz nedavaju.musime to nejak inak doriesit.
@radkako moja to roby ties a ma 9tyznov