V 12.týždni sa bábätko zdvíha - máte s tým skúsenosti?

radkako
23. mar 2020

Mam dotaz. Dcerka ma 12.tyzdnov a posledne dni sa zacala dvihat v postielke, laicky povedane vyzera to ako brusaky keby robila.
Desi ma to akosik. Mate s tym skusenosti?

alojzova
23. mar 2020

@radkako moja to roby ties a ma 9tyznov

veronikaszabova
23. mar 2020

@radkako normalna vec u dietata.

kristina2412
23. mar 2020

@radkako aj moja to robila , prestala to robiť keď si v 6. mesiaci sadla

belllinka
23. mar 2020

@radkako a z coho si vlastne vydesena?

radkako
autor
23. mar 2020

@belllinka desi lebo ma dva a pol mesiaca a dviha hlavu k hrudi, da sa povedat, ze to robi neustale. Nepride mi to normalne, je to prilis skoro. Obavam sa ,aby to nebol nejaky gastroenterologicky problem..

veronikaszabova
23. mar 2020

@radkako nehladaj problem tam, kde nie je. Robi to kazde dieta ❤

w123
23. mar 2020

kukla som fotky a videa v telefone a moja to robila tiez v takom veku okolo 3 mesiacov

nikuska845
23. mar 2020

@radkako môj to robí od 3 mesiacov takže je to v pohode nemusíš sa báť 😁

majamat
24. mar 2020

aj moja to robila. gastro problem by sa tatko vobec neprejavoval. to by brucho uvolnovala, nie napinala a navyse, tam by bolo aj vracanie, ci ine prejavy.

malinoismum
24. mar 2020

@radkako je proste sikulka 😊😊

radkako
autor
24. mar 2020

@majamat spi na klinovom vankusi, ma skryty reflux, to sme zbadali davnejsie, ako sme dali vankus zacala lepsie spavat, len sa zda, ze sa to zacalo zhorsovat

majamat
24. mar 2020

@radkako ok,a le toto s tym nesuvisi. aj moja mala reflux, ale toto robila bez problemov. proi refluxe po najedeni strasne plakala. ako baby pisu, toto robi diet auplne bezne. ved sa nemoze v 10m rovno postavit na nohy. dieta musi trenovat a spevnovat svalstvo a to postupne. najskor sa zacina pasenim konikov, potom napr., aj toto,c o robi tvoje dieta, potom sa uci pretacat. no napr, pretacanie je subor mnohych pohybov, pri ktorom je dolezite aj drzanie tela, urcita poloha tela v momente toho pretocenia. toto vsetko si diet amusi nacvivit. a dieta sa zuacina pretacat v 4m. mate na to 1,5m a to nie je tak vela na to,a by si vsetko natrenovala a skusila sa pretacat.
moja toto presne robila. aj by som ti tu dala foto, zial mam novy NB a fotky mam na CD a nemam citacku CD. nechapem preco to tam teraz nedavaju.musime to nejak inak doriesit.

majamat
24. mar 2020

@radkako este skusim pozriet fotoknihu. mozno tam najdem taku foto.
pri refluxe sa dieta prehyba do luku,a lebo krci, ale pri tom nema vyslovene nanute bruchu, skus urobit brusaky, ked ta brucho boli,a lebo ti zle travi. ved to nejde. bolo by ti este viac zle.

majamat
24. mar 2020

je to blba foto, lebo je oblozena kadecim, tak to zle vidno. no ale moja dcera bola aj vdaka refluxu urevane dieta a teda tu na foto nevyzera, ze by jej neico bolo.