Ahojte som 3 tyzdne po porode a mam uzkosti a strach a neviem si stake zvyknut na to,ze som mama a ze zatiak nemam ako taky vztah k malemu:( mali ste to aj vy?pred tehotenstvom som bola liecena na uzkost a paniku a vysadili sme lieky,myslite si,ze je to poporodna depresia alebo sa mi vratili stavy, ktore som si pred tym liecila...?
Ja som si na maleho zvykla po tri stvrte roku. Dovtedy som sa o neho len technucky starala ako chladny cumak
@nini15 tak je to novy clovek ako ktokolvek iny. Ani svojho manzela som nelubila po 1 rande. Casom si ludia vytvaraju k sebe vztah, ci su to babatka alebo dospeli. To je len blba blamaz po nete, ako uvidis po porode svoje dieta a hned ho milujes. Ani kamosky to tak nemali ale to sa ti moc ludia nepriznaju aby neboli za krkavcie mamy
@nini15 ak by si chcela pokecať, kľudne napíš.. ja som brala lieky aj počas tehu a aj teraz, mám pocit, že bez nich by som bola stratená..
@evkamotka nie je to blamáž, naozaj su matky, ktoré milujú svoje dieťa hneď a su matky, ktoré maju poporodne depresie..
Ahoj, najprv som ti chcela pisat, ze to je asi aj normalne mat podobne pocity ked sa stanes mamou prvy krat a zivot sa ti od zakladov zmeni a uz nie si len ty, ale vsetko sa toci okolo dietatka ale ked si pisala, ze si sa liecila na uzkost a paniku pred tehotenstvom, tak prosim, vyhladaj lekara alebo nastiv znova svojho, nie je to sranda mat take stavy a starat sao babatko...drzim palce 🙏