Uzamknutie detských náušníc

8. júl 2023

Ahojte dávali ste dcérkam uzamknut nausnice ? Ako dlho to trvá? Naša neznáša keď sa jej chytíme usiek, má rok, aj nasadenie náušníc bol boj

natall113
8. júl 2023

Ževraj sa to už nerobí

blondinera
8. júl 2023

Samozrejme,urobia to v zlatníctve,trvá to chvíľočku a máš istotu že sa nášnice niekde nestratia,dcéra si teraz dala odistiť svoje zlaté náušice a kúpila som jej za vysvečko strieborné ( chcela zmenu).

mina0202
8. júl 2023

Ja som svojej dcérke, po domácky vyrobila. Keďže ich raz stratila. A od vtedy už mám pokoj a má ich pevne na ušiach. Stačí keď zoberieš tenký kábel ktorý nepotrebuješ odstrihneš, a nasadzíš na zadnú časť náušnice. Kde sa náušnica zatvára. No a keď jej ich dáš do uší tak po zatvorení len ten kábel potiahnes trochu vyššie a drží. Nevidno to a je to ľahké a rýchle odporúčam

elanor
8. júl 2023

s nasimi sme boli v hodinarstve. Len im tie nausnice tak stlacil ten ujo, otazka 2 sekund.

domka222
9. júl 2023

@natall113 prečo by sa nerobilo? Ešte stále to v zlatníctvo spravia

natall113
9. júl 2023

@domka222 tak ja som u nás v meste obehala všetky zlatníctva a tvrdili, že sa to nerobí nikto mi to ani nespravil

denden77
9. júl 2023

dala som v zlatnictve.. kym neboli uzamknute, 3x denne sa jej otvarali, ked si babrala ucho 😊