Zauima ma, ako utisujete dieta, tie ktore mate takuto skusenost. Dcera, 16m(a v podstate aj syn v urcitom dlhsom obdobi, ked bol mensi), zacne v noci plakat, nie je to nocny des podla mna a nechce sa dat ukludnit - na rukach sa vzpiera, ani pohojdat, pohladit, poskrabkat, nepomaha spievanie, rozpravanie, ziaden fyzicky kontakt nepomaha.. som z toho zufala. Som vedla nej teda, vresti mi do ucha a snazim sa vydrzat. Niekedy pri tom len lezi, niekedy sa posadi a narieka tak. Niekedy postupne sama prestane a zaspi. Inokedy ju vyslovene musim akoby prebrat tak ze zasvietim. Ale aj tak moze potom pokracovat. Este ju kojim v noci. Nie vzdy sa chce ale pricucnut. A snazim sa ju pomalicky odstavovat, preto jej nedavam hned pri prvom zamrnkani prsnik a davam jej moznost sa zregulovat samej. Ale teda to, ze ziaden fyzicky kontakt vobec nepomaha je fakt hrozne. Poradte prosim co skusit. Dakujem
U nás pomáha len že si ju zoberiem na ruky a dám na prsník lebo keď aj zasvietim a potom zhasnem mrnčí ďalej…
Malý tiež 16 mesiacov, rovnako kojím, aj v noci, tiež sa nechce vždy pricucnúť a rovnako má v noci takéto "výpadky". U nás pomáha, že si sadnem na posteľ, jeho po sediačky na mňa, obijme má a trochu ho hojdám, keď nechce vyjdem z izby, kde je trošku svetla (kde spí nezapínam svetlo), ponosím ho na rukách,uistím,že všetko je ok, trochu sa popozerá, pošuchá očká, ukáže smerom späť do izby, zavriem dvere a ideme sa uspávať...potom je v pohode
Je to nocny des. Zvys jej prijem rybieho oleja, kludne aj v gumovych cukrikoch (su dostat take na nete). Suseda toto mavala skoro rok s dcerou, po nasadeni rybieho oleja jej to zo dna na den zmizlo. Mala prestimulovanu nervovu sustavu. Aj nas to minule mal, takze ja ho dopujem rybinou tiez. Uz to nechcem zazit. Hodina pekla to bola pre mna.
u nas pomohlo len svetlo a prejst do inej miestnosti s nou nech sa “prebudi” ked bola vacsia uz aj povedala rano ze mala zly sen a to a to sa v tom sne dialo…