Uspávanie dvojičiek

aalenocka
26. nov 2015

Ahojte, ako ste uspavali svoje dvojicky? Moje dievcata maju 4 mesiace, jedna zaspi vacsinou bez problemov, lebo ma cumel a tym sa upokoji. Druha vsak cumlik nechce a s uspavanim mame problemy. Ako ste to riesili Vy? Ako ste naucili svoje dvojicky zaspavat naraz? Ide hlavne o vecerne uspavanie, cez den spia v kociku. Dakujem. 🙂

momkomonika
26. nov 2015

Nemám dvojičky ale môj malý tiež nechce cumel. Zaspavame tak že ho nakojim už mame v izbe tmu. Odgrgne si. Dám ho do kočiara pokolisem a zaspinka tak do 15 min. Potom počkám ešte ďalších 15 min a preložím ho do postieľky.

aalenocka
autor
26. nov 2015

@momkomonika, nasa tiez najradsej zaspava v kociari, no ten dvojickovsky sa nam do vytahu nevmesti, preto mame v byte len vanicky. no jedna vanicka ma sama osebe 5 kg. Preto to zacina byt problem, ked manzel nie je doma, ze ju v tom uz nevladzem ukolisat a to este nie je az taka tazka...

momkomonika
26. nov 2015

@aalenocka no tak mi sme dostali taky stary kociar od svagrinej. vyumyvala som ho a mame ho v spalni a aj cez den ho pouzivam ked je vonku skaredo, aby som nemusela nosit kociar po schodoch. my byvame v rodinom dome u svokrovcov na poschodi. skus si pozriet tu na MK nejaky lacny kociar, ktory by si mala iba na to...

aalenocka
autor
26. nov 2015

@momkomonika dobry napad, dakujem 🙂 kolko mesiacov ma maly?

momkomonika
26. nov 2015

5 mesiacov a ten kocik mame sportovy, taky co sa dá dať do lahu...je to už ozaj taka stara hrkalka ale som za nu velmi vdacna.... :D

dolijalu
26. nov 2015

Ako stvormesacni zaspavali vecer v obyvacke, pevne zavinuti v ulitach alebo deke v jednej postielke pod kolotocom, ako sa budili, brali sme ich do spalne. Ked boli mensi, zaspavali na normalnych velkych vankusoch...v pozadi vzdy isla telka, doteraz zaspavaju pri hudbe, jedno ci rano alebo vecer...nemaju radi ticho...vypina sa, az ked ideme spat my. doteraz to super funguje...v tomto veku ako pises sa mozno citia neisto kvoli velkemu priestoru okolo seba...skus ulitky alebo deky, obycajnu plienkovu osusku a zavinut