Ahojte, chcem sa poradiť. Mam 10mes chlapčeka a na noc sa uspavam len dojčením. Cumel nechce, cez deň zaspi aj v Kočíku a prechadzke ale doma opäť len na prsníku. V noci sa budí aj 5x a zaspí opäť len na prsníku. Poraďte ako to zmeniť, hlavne nočné budenie. Prejde to samo? Ďakujem za všetky rady a postrehy
@potvora1 ahoj no tiež sa k tomu prikláňam že keď nebudem dojčiť tak budem riešiť ako ho naučiť zaspinkat samého. Teraz ma tak ani netrápi to uspavanie ako to, že je často v noci hore. Skúšam všeličo, vetrať, obliekanie.. Nič extra nezaberá. Myslela som ze mu je teplo ale mame v izbe 22stup. A malý ma len pyžamo nezakryty.
No ja som na tom rovnako,dcera bola tiez tak isto,cez den v kociku a v noci na prse,ale potom som s tym skratka sekla,a konecne v noci spala-mala 2 roky a 4 mesiace,kedze bola asi "uvedomelejsia",v pohode to akceptovala,s malym je to uz horsie :D,neakceptuje to vobec a ma 2 roky :D
@tuttii neber to zlom ale ja by som ďakovala Bohu keby sme boli len 5x hore. Či mi veríš alebo nie my sme si raz s mužom robili čiarky koľko krát sme hore keďže maly bol hore každých 20 min až pol hodinu( a to som nevstala k nemu hneď keď zamrncal až keď o Tom vedela celá dedina že sa zobudil) a on bol schopný bol hore aj 23 x za noc. Mne pomohlo keď som ho 11 mesačneho odstavila odkojenia
@majusska202 v pohode.ved prave preto stale kojim. Lebo to neni az taky extrém. Resp vydrzala som tie najhorsie noci kedy ozaj bol hore kazdych 30min. Stale je to pre mna pohodlne. Ma zatial len 6 zubov takze prsnik je zazracne upokojovadlo preto to este neriesim.
@miminkavi no kazde babo je ine. Ja som s konenim neprestala lebo malenu idu zuby. Ma uz 1rok a 8mes a mame len 6 zubov jednoducho na prsniku sa ukludni. V noci sa mi teraz budi tak 2,3x nic hrozne. Cucne si a spinka dalej. Myslim ze by to bolo rovnako aj keby nekojim. Preberie sa da si cajik alebo vodu a spi dalej. Poznam deti co od 1 roka prespia aj 12 hodin v noci. Treba dufat. Ale ked ta to nevycerpava tak nerieš 😉
@tuttii nasi tiez tak,ze cez den v kociku a pred spinkanim na prse. Ale oni sa nejak nebudili. Ja som.ich,ak sa uz zobudili,mala potom v posteli,lebo sme.pri tom zaspali. Mala sa do roka budila raz, syn len vynimocne. Mne z toho vyplyva,ze ked som si ich nechala u seba, tak nemali dovod sa viac budit. Po roku sa uz nebudili ani jeden,ak nepocitam.choroby samozrejme...
P. S. A moja zasada od ich narodenia bola, ze nevstavam hned,ako mrnknu, prosto casto to samo preslo. Ine boko,ked sa uz naozaj rozplakali,riesila som az to.